Hebatnya Vivix Yang Anda Perlu Tahu

By | 23 January 2015
Vivix untuk detox darah

Selain ESP, saya personally suka dengan promo Vivix sebab ramai yang ternanti-nanti dan menggunakannya.

Saya sendiri gunakannya. Dulu 2x pregnancy saya ada GDM (gestational diabetes melitus). Kalau ikutkan bila ada GDM time pregnant, memang ada risiko tinggi lepas berumur 40 tahun akan menghidap diabetes juga akhirnya.

Dan bila ada diabetes, memang senangla dapat penyakit lain seperti strok, jantung, kolestrol tinggi dan bp. Jadi sedaya upaya saya berusaha untuk tingkatkan kesihatan diri.

Start ambil Vivix 1.5 tahun yang lalu, mula-mula berkira-kira juga sebab harganya bole tahan. Tapi sebab nikmat kesihatan saya masih mahu kecapi, maka saya cuba juga. Dan konsisten hingga hari ini.

Hari ini hasil yang saya perolehi

  • Pregnant kali ke 3 tanpa GDM!
  • Tiada penyakit kronik
  • Batuk-batuk saya pun dah tiada lagi
  • Meremajakan kulit

Paling penting nikmat kesihatan tu.

Saya ada ramai customer pengguna tegar Vivix. Alhamdulillah mereka mendapat kesihatan lebih baik, ada yang pesakit SLE, diabetes, darah tinggi. Hari ini mereka makin sihat.

Ramuan Vivix ni dan keupayaannya tu memang takde pada produk lain, anda harus cuba barulah anda akan tahu feelnya macamana.

Testimoni

Ayuh tengok 2 testimoni di  bawah

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Testimoni Vivix

Amacam? Teruja tak? Kita bukan nak sangat nampak muda tu, tapi paling penting kita sihat. Kalau ada sakit kronik pun anda boleh cuba Vivix ni.

 

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI VIVIX!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

6 thoughts on “Hebatnya Vivix Yang Anda Perlu Tahu

    1. Raihanah Ahmad Post author

      mesti bagus.. insyaAllah banyak membantu orang terus sihat

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      memang sangat bagus, sesuailah pemenang award Guiness Book of Records kan

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge