Call nowWhatsapp

Hebatnya Vivix Yang Anda Perlu Tahu

Vivix untuk detox darah

Selain ESP, saya personally suka dengan promo Vivix sebab ramai yang ternanti-nanti dan menggunakannya.

Saya sendiri gunakannya. Dulu 2x pregnancy saya ada GDM (gestational diabetes melitus). Kalau ikutkan bila ada GDM time pregnant, memang ada risiko tinggi lepas berumur 40 tahun akan menghidap diabetes juga akhirnya.

Dan bila ada diabetes, memang senangla dapat penyakit lain seperti strok, jantung, kolestrol tinggi dan bp. Jadi sedaya upaya saya berusaha untuk tingkatkan kesihatan diri.

Start ambil Vivix 1.5 tahun yang lalu, mula-mula berkira-kira juga sebab harganya bole tahan. Tapi sebab nikmat kesihatan saya masih mahu kecapi, maka saya cuba juga. Dan konsisten hingga hari ini.

Hari ini hasil yang saya perolehi

  • Pregnant kali ke 3 tanpa GDM!
  • Tiada penyakit kronik
  • Batuk-batuk saya pun dah tiada lagi
  • Meremajakan kulit

Paling penting nikmat kesihatan tu.

Saya ada ramai customer pengguna tegar Vivix. Alhamdulillah mereka mendapat kesihatan lebih baik, ada yang pesakit SLE, diabetes, darah tinggi. Hari ini mereka makin sihat.

Ramuan Vivix ni dan keupayaannya tu memang takde pada produk lain, anda harus cuba barulah anda akan tahu feelnya macamana.

Testimoni

Ayuh tengok 2 testimoni di  bawah

Testimoni Vivix
Testimoni Vivix
Testimoni Vivix
Testimoni Vivix

Amacam? Teruja tak? Kita bukan nak sangat nampak muda tu, tapi paling penting kita sihat. Kalau ada sakit kronik pun anda boleh cuba Vivix ni.

 

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

 

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Ayuh hubungi saya sekarang!

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

6 thoughts on “Hebatnya Vivix Yang Anda Perlu Tahu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge