Call nowWhatsapp

Cara Beli Vivix Dengan Lebih Murah

Vivix dan packaging yang ekslusif

Sebenarnya ramai hendak cuba Vivix kan? Tapi ramai yang mengeluh bila tengok harganya. Ada yang teringin hendak beli, ada yang tunggu simpan duit dulu, ada yang memang suka tapi…

Ada tapi di belakang tu. Jadi hari ini saya kongsikan bagaimana anda cara beli Vivix dengan lebih murah tanpa perlu melalui pengedar haram (samada jual di online shopping atau menjual di bawah harga pasaran) sambil anda dapat menikmati manfaat Vivix, mendapat konsultansi selepas jualan dan berkat pada pembelian anda.

Apakah Vivix

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Vivix merupakan produk anti penuaan selular, yang dicipta oleh Shaklee Corporation, adalah revolusioner, mempunyai 3 hak paten, sangat berkuasa dalam memerangi penuaan selular.

Salah satu bahan utama (resveratrol) dalam Vivix dirujuk di lebih 2,000 penerbitan penyelidikan, termasuk pelbagai kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institutes of Aging, dan Institut Sains Kesihatan Alam Sekitar.

Vivix menyediakan 100 mg resveratrol dalam setiap hidangan (Satu sudu teh). Ekstrak resveratrol mempunyai resveratrol semulajadi Kandungan 98%. Ini sebenarnya suplemen anti-penuaan terbaik di dunia. Bahawasanya ianya tulen ya.

Bagaimana Vivix berfungsi?

Dalam kajian makmal, bahan-bahan dalam produk anti penuaan ini telah menunjukkan memberi kesan melalui empat mekanisme utama penuaan selular. Ini bermakna Vivix:

 • Membantu melindungi dan membaiki DNA selular *
 • Positif kesan pengawal selia genetik *
 • Menggalakkan biogenesis mitokondria *
 • Melambatkan pembentukan AGE (produk Advanced Glycation End) protein *

Vivix juga mempunyai kajian landmark berkaitan bagaimana Vivix mampu melambatkan pemendekan telomere.

Sebenarnya dengan keberkesanan Vivix, tidak hairan kenapa ada pengguna tegar yang membelinya setiap bulan. Vivix mahal? Murah sahaja sebenarnya.

Berapa Harga Vivix?

Ok sekarang ayuh kita lihat berapa harga Vivix.

 

Vivix dan packaging yang ekslusif
Vivix dan packaging yang ekslusif melindungi hingga tahap DNA

Inilah rupa paras Vivix. Sangat ekslusif. 1 botol mempunyai 150ml pati resveratrol dan polifenol tulen (tahap ketulenan 98%) yang anda tidak dapat pada jus resveratrol yang lain.

Harga runcit sebotol Vivix adalah RM503. Untuk membeli Vivix dengan harga lebih murah, anda boleh beli 2 botol dan anda dapat:

 • Penjimatan sehingga rm200++
 • Keahlian percuma (bernilai rm80)
 • Pos percuma (bernilai rm10.60) dan dihantar terus ke depan rumah anda.
 • 5% pulangan tunai dibayar kepada anda

Untung kan? Dengan 2 botol anda dapat manfaat di atas, dan yang penting anda membeli dengan penuh berkat.

Perbandingan Harga Vivix

Perbandingan harga vivix
Perbandingan harga vivix

Untuk mendapat khasiat 100mg resveratrol dan polifenol, anda perlu makan 22 pil atau kapsul untuk mendapat khasiat yang sama dengan 1 sudu kecil Vivix. Atau jika anda bukan Muslim, minum 100 gelas wain sehari bersamaan dengan 1 sudu teh Vivix (iaitu 100mg resveratrol). Daripada anda minum sampai 100 gelas wain sehari, adalah baik anda ambil hanya 1 sudu teh Vivix.

1 sudu kecil Vivix bersamaan dengan RM16.76 (berdasarkan harga runcit, kalau jadi ahli harganya jauh lebih rendah). Dengan 1 sudu kecil Vivix, anda mendapat semua khasiat resveratrol dan polifenol membantu menyokong kesihatan kardiovaskular, otak, jantung dan sistem imun anda.

Jadi sebenarnya, Vivix adalah sesuai dengan harganya. Dengan harganya itu anda mendapat:

 • Khasiat resveratrol dan polifenol
 • Pati asli dan tulen resveratrol
 • Sokongan kepada kesihatan anda secara menyeluruh

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan suplemen Shaklee bolehlah hubungi saya

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

16 thoughts on “Cara Beli Vivix Dengan Lebih Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp