Call nowWhatsapp

Youth Shaklee Clean Beauty Skincare

Bertahun-tahun dah saya amalkan skincare Youth Shaklee, semenjak ianya diperkenalkan pada tahun 2018. Alhamdulillah so far saya komited dan konsisten menggunakannya. Maknanya ianya memberikan kebaikan kepada kulit saya.

Baru-baru ni saya dapat tahu ada sebuah blog yang fokus tentang produk cruelty-free menulis tentang Youth Skincare.

Terdapat beribu-ribu produk kosmetik dan penjagaan kulit di pasaran, tetapi tidak semua skincare ini dicipta sama. Pada masa kini kita melihat peralihan ke arah penggunaan bahan yang lebih bersih dalam penjagaan kulit. Shaklee sangat prihatin tentang apa yang dimasukkan ke dalam badan, makan “bersih” dan membuang toksin dari rumah kita, tetapi kita sering merasa sukar untuk menukar kecantikan yang bersih.

Mari kita ketahui sebab anda perlu mengambil berat tentang apa yang terdapat dalam produk penjagaan kulit anda dan beralih kepada kecantikan “bersih”.

Apakah Maksud “clean beauty”

Produk kecantikan yang clean (bersih) tidak mengandungi sebarang bahan yang berpotensi berbahaya—pewangi, warna atau bahan kimia lain yang boleh memberi kesan negatif pada kulit dan kesihatan anda.

Ramuan penjagaan kulit biasa seperti paraben, phthalates, derivatif PEG, malah warna dan pewangi tiruan didapati beracun atau berbahaya.

Dan sementara Pentadbiran Makanan dan Ubat-ubatan AS menguatkuasakan beberapa sekatan, ia pastinya tidak meliputi semua bahan berbahaya yang boleh didapati dalam kosmetik di mana-mana sahaja. Artikel, “Adakah Anda Tahu Apa yang ada dalam Kosmetik Anda?” oleh The New York Times menyerlahkan kebenaran yang menakjubkan ini.

The American cosmetics industry is a $70 billion-a-year behemoth. The Food and Drug Administration’s Office of Cosmetics and Colors has an annual budget of just $8 million and 27 staff members. The laws governing the office’s authority run just two pages long and have not been updated since 1938, when they were first enacted. Such meager tools leave federal officials nearly powerless to regulate the makeup, lotions, toothpaste, deodorants and other elixirs that often are applied to the most intimate parts of the human body

“Cosmetics Safety Needs a Makeover.” The New York Times, , 9 Feb. 2019, www.nytimes.com/2019/02/09/opinion/cosmetics-safety-makeup.html.

Oleh itu, Shaklee mengambil tanggungjawab sendiri untuk menawarkan “kecantikan bersih” dengan mencipta produk yang tidak menggunakan sebarang bahan yang diketahui berbahaya.

Memilih kecantikan yang bersih ialah memahami bahawa kecantikan adalah lebih daripada sedalam kulit, dan kesihatan kulit anda adalah lebih penting daripada cara sesuatu produk menjadikan anda kelihatan. Apabila ia datang kepada penjagaan kulit anda, anda tidak sepatutnya menerima satu tanpa yang lain. Syukurlah, terdapat koleksi YOUTH®.

YOUTH® ialah kecantikan bersih yang boleh anda percayai

Shaklee mengambil serius tentang kecantikan yang bersih—sangat serius sehinggakan senarai ramuan yang TIDAK AKAN kami gunakan dalam barisan Penjagaan Kulit YOUTH® kami jauh lebih besar daripada senarai ramuan yang kami gunakan. Terdapat lebih daripada 2,500 bahan kimia dan bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati dalam YOUTH®

Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth
Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Youth Shaklee Skincare Terbaik

Apa lagi sebab nak pilih Youth Shaklee?

  • Kami menyaring setiap ramuan untuk lebih 350 bahan cemar, racun perosak dan bendasing—iaitu tiga kali ganda lebih banyak daripada yang diperlukan oleh piawaian Farmakope AS. Terlalu berjaya? Tidak sedikit pun.
  • Kami mengelakkan paraben, phthalates, propylene glycol, sulfat, tar arang batu, derivatif PEG, warna dan pewangi tiruan, dan banyak lagi.
  • Kami melakukan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan keselamatan SEMUA produk kami.
  • YOUTH adalah 100% vegan dan bebas kekejaman. Kami tidak menggunakan bahan-bahan yang berasal dari haiwan dan kami TIDAK PERNAH menguji haiwan.
  • Dan bahagian yang terbaik, 100% wanita telah terbukti secara klinikal mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda.
  • Pada kali seterusnya anda menjalani rejimen penjagaan kulit anda atau anda sedang bersiap sedia untuk tarikh makan malam yang akan datang, fikirkan produk mana yang boleh anda tukar dengan alternatif kecantikan yang bersih. Kami berjanji kulit anda dan kesihatan anda akan menyukainya.

Mobile SPA BOTG Menggunakan Youth Skincare

Dari sebab itulah, bagi program Mobile SPA BOTG, kami menggunakan produk Youth Skincare untuk produk utama dalam perkhidmatan yang kami sediakan.

Pelanggan mahupun kita sebagai pendiri bisnes mobile SPA berasa lebih lega sebab kita menggunakan produk terbaik untuk digunakan kepada pelanggan kita. Disinilah rahsia repeat customer kami. Alhamdulillah

Jeragat Lesap lepas gunakan Youth Skincare
Jeragat Lesap lepas gunakan Youth Skincare

Jom Wanita Buat Duit Dengan Bisnes BOTG!

Jadi nasihat saya, untuk anda buat duit, pilihlah bisnes yang betul dan tepat.

Pilih BISNES YANG PROVEN RESULTS dan BISNES YANG BETUL.

Team Mobile SPA BOTG ada kesemua ciri-ciri diatas, kerana kami adalah team yang menggunakan sistem dan produk Shaklee yang terbukti bertahan lebih 65 tahun di dunia!

Sertai kami sekarang!

Jom sertai keluarga Shaklee kami hari ini! Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau. 

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=864679

Dengan menyertai team bisnes saya, 

Register sini

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=864679

#blogmegashaklee
#shakleetriumph2023
#shakleethrive2023

#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

PENAFIAN : Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)