Call nowWhatsapp

Peluang Pelancongan Percuma Shaklee

Bagi sebahagian pengedar Shaklee, hari ini sehingga 20 Ogos 2014 mereka dihadiahkan dengan pelancongan ke United States sebagai habuan usaha keras mereka selama setahun yang lalu.

Ganjaran Shaklee


3C Ganjaran Shaklee
3C Ganjaran Shaklee

Shaklee menjanjikan 3C sebagai ganjaran:

1. Cash / Wang tunai
2. Car / Kereta
3. Convention / Pelancongan


Ganjaran Pelancongan / Convention


Ganjaran pelancongan yang dijanjikan Shaklee ini ada dua jenis: tempatan dan antarabangsa. 

1. Tempatan

Selain pelancongan di tempat yang ditentukan oleh Shaklee, Shaklee juga menawarkan peluang menyertai konvensyen tahunannya yang biasa diadakan pada bulan Jun setiap tahun.

Dalam konvensyen tersebut Shaklee Malaysia akan memberikan anugerah kepada pengedar-pengedar Shaklee seluruh Malaysia. Banyak kategori yang disediakan, yang penting anda perform, Shaklee akan bagi ganjaran. Ada yang hanya menerima piala, tak kurang yang menerima ganjaran tunai sekaligus.

pelancongan percuma shaklee
Conference Tempatan Shaklee bagi 2015


Paling penting dapat naik pentas terima anugerah yang glamer tu.

2. Antarabangsa

Sama juga dengan tempatan, Shaklee menyediakan 2 jenis: pelancongan dan konvensyen. Pelancongan pula ada 2 jenis, anda boleh pilih salah satu: pakej umrah atau pelancongan ke mana-mana destinasi ditetapkan oleh Shaklee. Tahun ini adalah ke United States seperti saya sebutkan tadi.

Pelancongan Percuma Shaklee
Pakej pelancongan Antarabangsa ShakleeMereka berangkat hari ini, selain pelancongan ke US, mereka akan turut serta ke konvensyen antarabangsa Shaklee di California. Hebat tak? 

Dan pakej pelancongan ini disediakan dengan layanan 5 bintang. Anda menginap di hotel bertaraf 5 bintang seperti Hilton, Sheraton dan lain-lain lagi. Menggunakan penerbangan pun bukan pakej tambang murah tau.

Tahukah anda, wakil kumpulan Jutawan Muslimah sahaja sudah memenuhi 70% daripada kumpulan kali ini. Ini satu sebab mengapa anda perlu pilih kami. 🙂

Kumpul Point


Kumpul seberapa banyak point yang anda boleh. Caranya ialah anda perlu ada rank dan anda perlu efektif setiap bulan supaya point anda banyak.

Rank dalam Shaklee: Supervisor, Sr Supervisor, Coordinator, Sr Coordinator, Key Coordinator, Sr Key Coordinator, Master, Presidential Master.

Cara nak efektif pula ialah pastikan anda efektif dengan setiap rank anda sendiri. Contohnya jika anda Supervisor, anda perlu efektif dengan cara mengumpul 2500 point setiap bulan.

Selain itu, anda boleh kumpul point dengan cara:

1. Mendaftarkan keahlian secara percuma
2. Lahirkan leader baru (breakaway)
3. Setiap kali order 300guv (kecuali new enrollment)

Point untuk National Conference = 380 untuk 1 tiket
Point untuk pakej umrah / pelancongan luar negara = 990 untuk 1 tiket

Jadi, ramai di kalangan pengedar Shaklee yang pakej tempatan dan antarabangsa bukan saja dapat, bahkan boleh sponsor sampao 6 tiket setiap kali pergi.

Maknanya untuk National Conference boleh sponsor 3 tiket, pakej antarabangsa pula sampai 5 tiket sekaligus. Bawa suami / isteri, anak-anak dan ibu bapa terus.

Jadi walaupun anda nampak point tu banyak, tapi kalau kena caranya anda tentu boleh juga kumpul banyak macam yang kami buat.

Jemput baca artikel di bawah mengapa Shaklee perlu menjadi pilihan anda:

1. Piagam Shaklee
2. Status Halal Shaklee
3. Shaklee MLM Patuh Syariah
4. Shaklee meraikan rank Master

Ingin Sertai Kami?

Anda sangat dialu-alukan menyertai kami. Selain itu anda boleh merujuk kepada FAQ Menjadi Ahli Shaklee untuk maklumat lanjut. 

Anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919 
SID: 864679

2 thoughts on “Peluang Pelancongan Percuma Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge