Mudahnya Bisnes Dengan Shaklee

By | 7 October 2014
Khamis lepas, 2 Oktober 2014 saya dan group saya ada perjumpaan Magic Session dengan PM Cery. PM Cery ni tahap moyang saya dalam Shaklee. Beliau telah berkecimpung dengan Shaklee hampir 3 tahun dan berjaya menikmati pendapatan 7 angka sekarang ni.
 
Walaupun beliau telah berjaya, beliau tak lokek ilmu. Saya ni kira senior beliau di UTP. Biasanya kalau saya request kelas dengan beliau, beliau sedaya upaya akan cuba luangkan masa dengan saya dan group saya.
 
Jadi saya memang mempunyai akses yang dekat dan pantas dengan mentor Master dalam Shaklee ni termasuk upline saya Master Nur Zahirah dan PM Nur Laila yang merupakan nenek saya dalam Shaklee.
 
Best tu, dapat personal dengan mentor jutawan 7 angka, insyAllah kami semua akan menurut jejak beliau.
 
 
Mudahnya Bisnes Dengan Shaklee
Hadiah sempena hadir kelas
Mudahnya Bisnes Dengan Shaklee
PM Cery sedang berikan knowledge sharing

Apa yang kami dapat?

Banyak sebenarnya yang kami dapat, tapi itu biarlah saya kongsikan di dalam secret group FB group kami. Kalau nak tahu, ha kenalah jadi ahli Shaklee dengan kami. 🙂 Memang mudah dan lumayan bisnes dengan Shaklee ni.
 
Antara lain kelas ini telah menyuntik semangat kami untuk lebih bermotivasi dan bersemangat menyebarkan kebaikan melalui Shaklee. Sebenarnya baru 1% rakyat Malaysia tahu mengenai Shaklee dan menggunakan Shaklee. Market masih belum tepu, memang mudah bisnes dengan Shaklee jika anda tahu caranya.
 
Ramai antara kami telah pun memegang pendapatan 4 angka dengan Shaklee, yang nak 5 angka pun ada dan boleh sangat. Jadi apa anda tunggu lagi kan?
 
Ayuh sertai kami, mudahnya bisnes dengan Shaklee.
 
Hubungi saya Raihanah | 0122195919

2 thoughts on “Mudahnya Bisnes Dengan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge