Call nowWhatsapp

Dulu dan Sekarang: Anda bila lagi?


OK saya ingin berkongsi gambar di bawah ni. Ini adalah perbandingan salah seorang pengedar Shaklee, dulu bekerja makan gaji, kini bekerja WAHM dengan pendapatan lima angka. Nak enam angka pun boleh tu.

Gaji beliau ketika berhenti bekerja adalah sekitar 4 angka, namun selepas menyertai bisnes Shaklee terus melonjak ke lima angka. Ha.. melopong dah tu. Terbakar tak rasanya?

Ramai lagi yang saya kenal memang dah enam angka pun, alhamdulillah makin ramai muslimah yang jutawan, memberi kelebihan kepada keluarga dan agamanya sendiri.

Pilihan di tangan anda


Fakta lain yang mungkin anda tidak tahu

1. Shaklee tidak meletakkan sebarang kuota kepada mana-mana rank dalam Shaklee. Contohnya MAstar (rank tertinggi) tiada had berapa orang pada sesuatu masa. Jadi nak ramai-ramai jadi master pun memang boleh sangat.

2. Shaklee juga tidak meletakkan sebarang had kepada bonus yang diterima setiap bulan. COntohnya Shaklee tidak syaratkan had bonus setiap orang atau bagi rank tertentu adalah sekian-kian RM. Sebab itu kita lihat ramai jutawan Shaklee peroleh bonus banyak setiap bulan.

Buatlah keputusan yang tepat tetapi perlu segera. Jangan bertangguh. Mari sertai kami di Ohsem Group. Kami bersedia membantu anda menjadi multimilionaire. 

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner 
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge