Chicken Pox dan Shaklee

By | 26 March 2014

Chicken Pox dan Shaklee

Chicken pox memang biasanya sekali seumur hidup. Saya ingat dulu saya dah kena masa kecil-kecil lagi. Time tu tengah bercuti di Jakarta bersama keluarga. 

Jika belum kena masa kecil, gamaknya masa dewasa mesti akan kena. Tapi bila dah dewasa baru kena, efeknya tidaklah kuat mana, dah gagah nak jaga diri sendiri. Cuma yang menakutkan adalah sekiranya parut-parut Chicken pox tu tak hilang-hilang. Kalau penuh satu muka lagilah jenuh nak merawat parut pula.

Ok, worry no more dengan ESP by Shaklee. Aha, ni saya tampilkan satu testimoni menarik pengguna parut chicken pox penuh dimuka. Selepas penggunaan ESP alhamdulillah dah hilang, malah kulit makin berseri. Cuba lihat gambar di bawah

Parut Chicken pox hilang dengan ESP


Pengguna di atas ni dah jadi Master pun dalam Shaklee. Disebabkan keterujaan beliau, kini berada dalam ranking teratas dalam Shaklee.

Bonus adalah kesihatan bertambah baik, kulit makin cantik.

Takkan kita nak lihat orang lain tambah cantik kan, kita pun nak cantik juga.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge