Call nowWhatsapp

Cara Kecutkan Cyst Dengan ESP Dan GLA Complex

Saya pernah share dulu posting saya berkenaan salah seorang customer saya yang berjaya kecutkan cysts beliau dengan pengambilan GLA Complex dan ESP. Anda boleh baca kisah beliau di testimoni ini.

Jenis-jenis cyst.


Cyst ni boleh berlaku kepada semua orang wanita. Bujang mahupun telah berkahwin. Ada sedara saya sebelah mak pun masih bujang dan baru-baru ini beliau jalani pembedan membuang cyst. Cyst beliau bersaiz bola golf!

Cyst tak semestinya kanser, ada cyst yang kanser, ada yang sebaliknya. Ada wanita yang hamil bersama-sama dengan cyst. Kebiasaannya cyst akan kecut bila berlaku kehamilan. InsyaAllah baby akan selamat. Bagaimanapun pastikan anda sentiasa merujuk kepada doktor dalam hal ini.


Bagaimana ESP dan GLA Complex Membantu Kecutkan Cyst?


GLA Complex

GLA atau gamma linolenik acid merupakan sejenis asid lemak Omega 6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin. Prostaglandin merupakan bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal.

Minyak benih bunga matahari merupakan satu lagi sumber asid lemak Omega 6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.

ESP

Protein adalah asas kepada sel-sel badan kita. Jika sel badan kita sihat, maka sihatlah badan kita dan sel yang dihasilkan pun dalam kualiti yang baik. ESP merupakan satu-satunya produk di pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur, tua dan muda. Manakala kandungan Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai kepada penghidap kencing manis.

Apakah manfaat ESP?
– Awet muda
– Baik untuk hormon
– Baik untuk prostat
– Kulit remaja
– Pembekal Tenaga
– Membaiki pigmentasi
– Membaiki memori

Testimoni Cyst Kecut Dengan GLA Complex dan ESP


Cyst Kecut Dengan ESP dan GLA Complex
Testimoni Cyst Kecut Dengan ESP dan GLA Complex

Tidak salah untuk anda pun mencuba, jangan biarkan ia terus jadi serius dan menjejaskan kesihatan anda.

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

1. Selamat
2. Semulajadi
3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Mengapa saya?


Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran


Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran


Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Cara Order Suplemen ESP Dan GLA Complex Untuk Kecutkan Cyst


Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919 
SID: 864679 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge