Alergi / Resdung Hilang Dalam Masa 3 Hari Dengan Shaklee

By | 4 June 2015

Posting ni saya tulis untuk anda diluar sana yang saya tahu ramai menderita akibat alergi dan resdung. Husband saya for nearly 3 weeks hari tu pagi-pagi pening kepala pastu mata merah dan bengkak sikit.

Only last week dia bagitahu saya itu pun sebab hendak balik kelantan bercuti sekolah yang panjang. Kalau sihat boleh balik siang, tapi since tidak sihat ini balik malamlah sebab malam dia tiada simptom tu. Tapi suka juga travel malam sebab budak-budak semua tidur je, dengan mama sekali tidur. Dan husband pun kurang mengantuk, kalau travel siang sekejap-sekejap mengantuk, saya nak tidur pun tak jadi sebab risau.

Mula-mula ingatkan migrain. Jadi saya bagi ostematrix dan bcomplex. Alhamdulillah ada berkurang.

Tapi bila jumpa doktor katanya punca adalah alergik. Patutlah bengkak mata. Bengkak mata dia sudah hendak sebulan lamanya. Dan rupanya bila ada alergi ni sampai boleh pening kepala.

Jadi saya tambah vita c dan alfalfa. Makan dah 2 malam.

Fungsi Set alergi / resdung

Fungsi Set alergi / resdung

Pagi tadi terus dia kata tiada lagi pening-pening. Sesuatu yang menggembirakan dalam tempoh 2 minggu. Kalau tidak pagi-pagi memang pening sampai pukul 12 tengahari.

Anda juga boleh baca Testimoni Rawat Resdung Tanpa Ubat.

Alhamdulillah shaklee adalah asbab. Saya suka!

Jemput hubungi saya untuk saya bantu anda. Lengkap dengan cadangan pemakanan dan aturan supplemen.

Raihanah
SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

2 thoughts on “Alergi / Resdung Hilang Dalam Masa 3 Hari Dengan Shaklee

    1. Raihanah Ahmad Post author

      ramai yang menderita sebab resdung

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge