Call nowWhatsapp

Belajar Skill Facial Dapat Jana Income Hari-hari

Sekarang ni, selain ilmu yang bermanfaat, ada skill atau kemahiran sangat penting untuk kita dapat jalani kehidupan sehari-hari. Apatah lagi kalau kemahiran yang kita ada tu dapat membantu kita jana income hari-hari.

Orang yang ada skill dalam bidang elektrik misalnya, dibayar mahal juga setiap kali buat pembaikan elektrik, pendawaian dan lain-lain.

Ada Skill Facial Dapat Jana Income Hari-hari

Cuba ingat balik apa industri yang saya katakan kalis ekonomi meleset? Iaitu industri kesihatan dan kesejahteraan. Kalau kita berada dalam industri ni dan kita pula punyai kemahiran asas atau advanced dalam bidang ni, sangat memberikan kebaikan pada kita.

Skill yang membantu untuk kita lebih maju dalam industri kesihatan dan kesejahteraan ini ialah kemahiran servis facial / SPA.

demand tinggi bidang mobile spa
demand tinggi bidang mobile spa

ni data daripada Google Trends yang saya ambil. Untuk tempoh 5 tahun, memang permintaan kepada servis mobile SPA sentiasa ada. Jadi inilah peluang buat bisnes.

Terutama untuk wanita. Walaupun anda bekerja mahupun anda surirumah / bekerja sendiri, bidang bisnes mobile SPA masih boleh anda lakukan, terutama dengan team BOTG kami.

Keistimewaan Mobile SPA BOTG

  • Training yang cepat dan mudah , dalam 1 hari dah selesai! 
  • Kursus Spa atau facial yang sangat praktikal dan fleksible. Turut sesuai untuk ibu yang mempunyai anak kecil.
  • Kursus yang lengkap produk untuk memulakan bisness Mobile Spa – lepas selesai kursus, dah boleh terus mula! Sangat mudah!
  • Bersama dengan pakej ini, barang asas Spa disediakan.
  • Sijil Penyertaan turut disediakan
  • Setiap module BOTG telah disusun dengan teliti agar peserta MAMPU untuk apply terus ilmu tersebut. Kami JAMIN, setelah selesai sahaja kursus Spa, anda boleh terus mulakan bisness Mobile Spa anda! Betapa mudah sebenarnya kaedah yang disusun!
  • Dengan Ilmu Spa yang kami ajar, anda berpeluang untuk memperoleh pendapatan setiap hari! Apabila ada ILMU, diri anda umpama “magnet” duit tau 
  • Bimbingan support group dan mentor yang akan guide anda untuk berjaya
  • Setiap alumni BOTG juga diberi panduan bagaimana untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan dari segi luaran juga dalaman, melalui kelas-kelas Nutrisi yang dijalankan oleh pakar Nutrisi kami (kami tidak mahu Beautician kami hanya sekadar cantik di luar sahaja).
  • produk skincare yang digunakan adalah terjamin Halal, selamat dan berkesan digunakan untuk semua jenis kulit

Saya ada menyediakan kursus skill facial / SPA BOTG, anda boleh baca dalam link berikut.

Jom Wanita Buat Duit Dengan Bisnes Mobile SPA! Sertai Kursus SPA BOTG Hari ini!

Sertai kami sekarang Kursus SPA BOTG hari ini!

Jom sertai keluarga Shaklee kami hari ini! Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau. 

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=864679

Dengan menyertai team bisnes saya, 

Register sini

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=864679

#blogmegashaklee
#shakleetriumph2023
#shakleethrive2023

#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

PENAFIAN : Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)