Tiada lagi air berkarat

By | 14 August 2013

ape komen Pn. Rabihah Anis

mode : puas ati!

ni bukan cilok org lain ye..ni umah sendiri nye kat seremban 2..air dlm glass kanan tu direct dr paip pg td kul 6.30..air dlm glass kiri direct dr paip tp telah di filter oleh SHAKLEE SET GET CLEAN WATER PITCHER.. sebab tu lah sebelum ni x nak minum air paip..tgk kaler pun dah takut..huhu tp skang dah x lagi..minum air x masak pun senang hati..bg kat qaid pun laju dia minum..hehe
h

saya x jual benda2 yg sy rasa x best..sebab benda ni best lah saya jual..kot2 ade yg nak jugak set ni jom hubungi saya..harga sgt kompetetif nak compare dgn lain..ade ke kat mesia ni jual jug air tp siap filter dulu air tu..haaa shaklee ade..jom beli jom!!

Perbezaan air paip yang ditapis menggunakan penapis air Shaklee dan air yg direct terus dr paip..

anda bezakan sendiri hasilnya..

– harga mampu milik.. mmg anda mampu punya (^____^)
– mudah disenggara / digunakan
– ringan dan mudah dibawa
– airnya yang lebih sihat dan rasanya enak
– Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Nak tahu harga Shaklee? Hubungi


Raihanah Ahmad
Shaklee Independent Distributor (864679)
SMS/Whatsapp 0122195919
Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge