Tag Archives: testimoni set berpantang

Selebriti Pengguna Shaklee – Terkini Leuniey Pengguna Set Bersalin Shaklee

By | 7 February 2014

Saya rasa ramai juga pengguna Shaklee ini di kalangan selebriti. Semalam kecoh pasal isteri Apex (Khairul Fahmi Che Mat), Puan Leuniey menggunakan Shaklee sebagai set bersalin beliau. Tengok sini Leuniey pengguna set bersalin Shaklee Wah, teruja tak? Selebriti pun menggunakan Shaklee tanpa ragu-ragu tau.  Seorang lagi pengguna Shaklee adalah Mizz Nina. Beliau menggunakan Vitalea, Vita C dan Zinc… Read More »

Testimoni Set Bersalin Shaklee – Pembedahan / Czer

By | 27 January 2014

Ramai yang telah mencuba dan alhamdulillah set bersalin Shaklee telah membantu ramai ibu untuk pulih dan bertenaga selepas bersalin, walaupun bersalin secara pembedahan atau czer. Lepas pembedahan badan cergas, susu meriah   Luka pembedahan cepat sembuh Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?   https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner… Read More »

Testimoni Set Bersalin Shaklee

By | 20 January 2014

Inilah pengguna setia set bersalin Shaklee. Beliau menggunakan sejak tahun 1997. Fuh lama dah dia guna tu. Dan tengoklah beliau sekarang. Maintan cun tak? Dah bercucu pun ni. Umur 55 tahun dah. Beliau adalah live testimoni bagi set bersalin Shaklee. Bagi motivasi sikit kepada ibu-ibu diluar untuk menggunakan set bersalin Shaklee. Selain itu, dibawah ini adalah kompilasi testimoni… Read More »

Testimoni Vitalea Shaklee

By | 20 January 2014

Testimoni VitaleaBanyak kisah yang didengar berkenaan testimoni Vitalea. Anda juga boleh google dan dapat banyak lagi. Di bawah adalah yang kami dapatkan untuk tatapan anda. Jangan ragu-ragu lagi ya.Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Testimoni set bersalin shaklee

By | 17 January 2014

Ramai pengguna set bersalin telah merasai pengalaman yang mengujakan. Rasa bertenaga, tenang dan penyusuan yang lancar tanpa mengetepikan keselamatan bayi dan ibu.   Anda ingin dapatkan untuk isteri tersayang? Hubungi saya 0122195919.   Penghantaran segera secara cod di gombak dan secara pos di seluruh negara. Penghantaran ke luar negara boleh dibincangkan.   Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk… Read More »

Testimoni Set Berpantang Anak G6PD

By | 13 January 2014

Testimoni Set Berpantang ShakleeCustomer ni ada anak G6PD. Cuba baca kisah beliau. Testimoni Set Berpantang Baby G6PD Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Hamil dan Berpantang Cergas Dengan Shaklee

By | 10 January 2014

Ibu ini amalkan set shaklee semasa hamil dan berpantang. Cergas you! Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Tips Memilih Set Bersalin

By | 15 March 2013

Memilih set bersalin yang terbaik adalah penting kerana bukan sahaja ia dapat mengembalikan kesihatan ibu bahkan ia turut akan memberi kesan kepada bayi yang baru lahir melalui susu ibu. Pengambilan set bersalin yang sebarangan boleh menyebabkan bayi mendapat jaundis yang akhirnya memberikan kesan kepada otak jika berlarutan. Malah terdapat set bersalin yang boleh menyebabkan susu menjadi kering. Justeru… Read More »