Duo Omega 3 dan Polifenol untuk pelbagai manfaat kesihatan
Ada banyak manfaat both omega 3 kalau kita pair kan dengan polifenol. Boleh rujuk image di bawah


OmegaGuard dan Vivix / ResV Pilihan Saya
OmegaGuard dan Vivix / ResV sentiasa jadi pilihan Saya. Banyak tahun dah kedua-dua (atau tiga) produk ni memang jadi daily intake saya dan family.
OmegaGuard lebih menyeluruh sebab saya memang bagi ahli keluarga pun amalkan iaitu anak-anak dan suami. Hari-hari mereka ambil, dan memang stok OmegaGuard saya dirumah pun kena banyak.
Manakala Vivix dan ResV pun kedua-duanya jadi amalan harian saya.
Vivix saya makan waktu pagi, ia ada kesan detox lebih baik selain beri tenaga
ResV pula saya amalkan waktu malam, ia beri kesan rehat dan tidur yang lebih baik. Selain mudah bangun pagi.


Duo Omega 3 dan Polifenol untuk pelbagai manfaat kesihatan
Manfaat kesihatan memang pelbagai, tengok apa yang kita nak fokus ya.
Jom sertai keluarga Shaklee kami hari ini! Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau.
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=864679
Untuk dapatkan set kurus Shaklee, boleh klik link berikut
#blogmegashaklee
#shakleetriumph2023
#shakleethrive2023
#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline
Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader
Shaklee Certified Product Expert / Trainer
Shaklee Gombak
PENAFIAN : Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.