Call nowWhatsapp

Tag Archives: vivix shaklee

10 Jenis Polifenol Dalam Vivix Bantu Kesihatan

vivix dan 10 jenis polifenol

Selama ni saya tahu polifenol digabungkan dengan resveratrol, inilah gabungan paling menjadi hingga meletopkan sales Vivix. Ada banyak jenis polifenol, kita tak tahu yang mana Shaklee ambil. Baru-baru ni ketika saya kemas rumah, saya terjumpa sebuah buku Shaklee. Dalam buku tu menyenaraikan jenis-jenis polifenol yang dimasukkan bersama-sama resveratrol untuk menjadi ramuan Vivix. Cuma malangnya ia […]

Promosi Vivix Shaklee Disember 2017

Untuk bulan terakhir bagi tahun ini, 2017, nampaknya Shaklee memilih Vivix. Selain Vivix, Shaklee juga menyediakan promosi untuk makanan tambahan kanak-kanak iaitu Vitalea For Children. Ayuh kita lihat secara terperinci. Promosi Shaklee Bagi Disember 2017 Ada 2 promosi bulan terakhir 2017 ni: 1. Vivix Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan […]

Vivix Bantu Kuruskan Badan

Vivix Shaklee

Ada je testimoni yang sebut ambil Vivix pun dia boleh turun. Mula saya pun tak percaya, macamana Vivix yang cuma pati tumbuhan tu mampu bantu orang kuruskan badan? Sehingga saya alami sendiri. Ceritanya begini. Mula April 2016, saya mula dengan program Detox Shaklee. Salah satu produk dalam Set Detox adalah Vivix Shaklee. Saya cuma diberitahu […]

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kencing Manis / Diabetes

Cara perbaiki tahap diabetes kencing manis

Ada beberapa testimoni Vivix Shaklee bagi mereka yang menderita penyakit kencing manis atau diabetes. Apa yang saya kongsikan ini adalah pengalaman customer saya sendiri. Bagaimanapun sebelum tu, ayuh lihat bagaimana kencing manis ini dapat membahayakan kita. Bagaimana Vivix Shaklee membantu mengawal penyakit diabetes. Vivix Shaklee bukanlah ubat kencing manis. Tetapi Vivix adalah minuman botani tulen […]

Klinik Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Cara Untuk Berhenti Merokok Dengan Vita E Complex

Berhenti merokok pun boleh pulak dengan Shaklee. Mesti ramai kata ubat ajaib ke Vivix Shaklee ni. Ha katalah apa pun, yang penting kita kena tahu macamana tubuh kita berfungsi dan bagaimana Vivix bertindak dan membantu lengkapkan nutrisi antioksidannya. Dari 2 kotak sehari kepada 1 kotak Sebelum saya sebutkan macamana Vivix boleh bantu korang berhenti merokok, […]

Vivix Promo November 2017

promo november 2017 shaklee 1

Memang best la promo kali ni. Promo ni khusus adalah Vivix, TAPI untuk keahlian baru sahaja. Promo November 2017 Untuk Ahli Baru Korang belum jadi ahli Shaklee? Bulan ini Shaklee buat special promotion untuk korang. Beli Vivix 2 botol bulan ni korang akan dapat: Diskaun 25% Keahlian percuma bernilai rm80 Pos percuma bernilai rm10.60 Pulangan […]

Tahap 3 Buah Pinggang Jadi Normal

Ramai juga orang ada masalah dengan buah pingang kan? Setiap hari saya menerima banyak customer bermasalah dengan buah pinggang. Ada satu berita gembira saya ingin khabarkan. Tahap 3 Buah Pinggang Kini Normal Saya pernah ada seorang customer tahun ini yang ambil Vivix Shaklee untuk masalah buah pinggang beliau. Kisah beliau saya coretkan dalam Vivix Nutrisi […]

Vivix, Awet Muda dan Kulit Bermasalah

Awet muda dan rawati kulit bermasalah dengan Vivix

Selalu saya cerita Vivix Shaklee kebanyakannya untuk kesihatan, betul tak? Jarang juga saya tuliskan berkenaan khasiatnya untuk kulit, terutama kulit bermasalah. Ramai yang ambil Vivix dan mendapati kulit mereka semakin sihat, di samping ada yang menyatakan mereka kini awet muda. Memang kalau kita lihat banyak gambar yang dikongsikan, sangat betul dakwaan mereka. Namun nak kena […]

Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017

Berita panas-panas ni. Nak tahu tak Shaklee ada buat promosi sempena Hari Malaysia 2017 iaitu Sabtu ini. Promosi ini 1 hari sahaja, justeru kena cepat-cepat order daripada SID kesayangan anda, saya la siapa lagi. Promosi Shaklee Sempena Hari Malaysia 2017 Apa promosi yang best tu? Vivix la apa lagi. Harga jual Vivix adalah RM503 sebotol, […]

Keradangan dan Risiko Penyakit Kronik

Antara makanan tinggi polifenol yang dapat membantu menghalang pembentukan AGE protein

Ada yang komen minta saya jelaskan berkenaan keradangan yang saya selalu sebut dalam kebanyakan posting saya. Radang, meradang, teradang, semua sama sahaja. Orang meradang tu, samalah suku sakat keradangan juga. Harap penjelasan di bawah dapat dimanfaatkan sebaiknya. Apakah Keradangan Keradangan adalah proses di mana sel-sel darah putih dan bahan-bahan yang dihasilkannya melindungi kita daripada jangkitan […]