Call nowWhatsapp

Tag Archives: resv shaklee

Kesan Pantas Pengambilan ResV Shaklee

testimoni resv shaklee

Alhamdulillah saya berpeluang jadi antara yang pertama menggunakan produk premium terbaru Shaklee iaitu ResV. ResV adalah produk antipenuaan kedua selepas Vivix. Kalau Vivix adalah 10x lebih berkesan berbanding resveratrol tunggal, ResV pula ada 13x ganda lebih berkesan berbanding Vivix. Dasyat kan? Disebabkan kehebatannya itu, sejak dibuka untuk jualan pada 1 Mac 2020 yang lalu, ramai […]

Chebulic Myrobalan, Trifala ResV dan Detox

chebulic myrobalan resv shaklee

Haritaki (Terminalia chebula) adalah pokok yang berasal dari Asia Selatan dan India. Buah kering pokok ini mempunyai sejarah penggunaan yang panjang di Ayurveda, ubat tradisional India. Kadang-kadang disebut sebagai “myrobalan chebulic,” haritaki adalah salah satu daripada tiga buah buah kering yang membentuk Triphala ayurvedic formula. Terdapat dalam bentuk serbuk atau makanan tambahan, haritaki mempunyai rasa […]

Promosi Mac 2020 ResV Shaklee

Yang mana satu jadi pilihan Vivix atau ResV

Alhamdulillah dah masuk bulan ketiga di tahun 2020. Kali ini saya nak update tentang promosi yang Shaklee sediakan bagi bulan Mac 2020. Sangat istimewa bulan Mac 2020 ni sebab ianya adalah bulan pelancaran insyaAllah produk super power Shaklee selepas Vivix, iaitu ResV. Vivix telah meningkatkan jualan Shaklee sebanyak 3x ganda dalam tempoh 6 bulan selepas […]

Vivix vs ResV Yang Mana Pilihan Anda?

Yang mana satu jadi pilihan Vivix atau ResV

InsyaAllah bulan 3 nanti kita akan dapat lihat 1 produk baru Shaklee iaitu ResV. ResV sama sahaja fungsinya dengan Vivix dengan khasiat polifenol. Jadi kalau sama fungsinya, yang mana satu patut menjadi pilihan kita? Perbezaan Vivix dan ResV Sebelum kita boleh tentukan yang mana satu jadi pilihan kita, lebih baik kita lihat apakah perbezaan kedua-duanya. […]

Set Influenza Shaklee Bantu Pulih Cepat

Buah elderberry berkhasiat untuk masalah penyakit berjangkit

Sekarang musim influenza kan? Dan khabarnya semalam di Johor Bharu dah ada kematian akibat influenza. Influenza ada banyak jenis dan jenis yang paling bahaya adalah Influenza A (sehingga boleh menyerang otak dan peparu). Tadi ternampak seorang rakan FB share beliau beli jus elderberry, sebotol tu RM30++ kiranya. Kejap je habis, nasib baik beli 6 katanya. […]