Call nowWhatsapp
Vitamin Cerdik By Coach Anah

Duduk Di Rumah, Buat Duit Kepuk-kepuk

Bisnes online sangat mudah dibuat terutama oleh suri rumah yang ingin menjana pendapatan

Usaha kecil kita sekarang beri impact besar akan datang. Hayatilah gambar ini. Flatten the curve, if slow progress RMO bersambung-sambung, makin ramai orang kurang kuasa membeli. Curve turun, but cash tak gerak lama, ekonomi drop. Program Rangsangan Ekonomi yang diumumkan oleh Perdana Menteri bukan gula-gula duduk rumah. Bukan! Kena berpijak dibumi yang nyatalah kekawan. Asyik […]

Polifenol Membantu Meningkatkan Kesihatan, Umur Panjang

kajian telomere shaklee

Penyelidikan baru mengenai polifenol menunjukkan ia dapat membantu mikroorganisma dalam sistem pencernaan anda, dan boleh memanjangkan jangka hayat anda juga. Bagaimana anda boleh mendapatkan lebih banyak antioksidan ini ke dalam diet anda? Antioksidan adalah sebatian yang membuat beberapa makanan kegemaran kita baik untuk kita umpamanya coklat gelap dan kopi (tapi makanlah tanpa gula). Polyphenols, adalah […]

ResV Dengan Ramuan Lobak Ungu Menyihatkan Mata

Kebaikan ResV Shaklee

Lobak adalah sayuran yang enak yang datang dalam pelbagai warna. Lobak Ungu sangat menarik dan memberi manfaat kesihatan yang unik kepada buah-buahan dan sayur-sayuran ungu. Semua jenis lobak sangat berkhasiat, tetapi lobak ungu terutamanya kaya dengan antioksidan kuat yang dikenali untuk memerangi keradangan dan memberi manfaat kepada keadaan kesihatan tertentu. Sejarah dan Pemakanan Walaupun kebanyakan […]

Tidur Mencukupi Penting Untuk Wajah Berseri, Badan Sihat Hati Tenang

ResV bantu perbaiki hormon melatonin, anda dapat tidur lena

Bagaimana anda bangun awal pagi? Ceria? Bersemangat? Bersedia untuk hari yang terbaik? Badan rasa segar dan bertenaga mencanak? Bagi lelaki, ehemm mencanak tak? 😉 penting tu.. tanda hormon cukup 😁 Atau.. Serabut dan serabai? Fikiran pun macam-macam dah mula negatif. Rase takde mood lah.. Rasa nak marah kat ayam yang berkokok kat luar tu.. Hari […]

Sabar Hadapi Wabak Qif19 (Covid19)

sabar covid19

Semalam tempoh Kawalan Pergerakan telah dilanjutkan dengan tambahan sebanyak 14 hari lagi. Ia insyaAllah bakal berakhir pada 14 April 2020. Ramai yang mula risau, gusar dan bersedih dengan situasi ini. Allah suruh Sabar Allah suruh sabar, Al-Baqarah 2:153 يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوا۟ ٱسْتَعِينُوا۟ بِٱلصَّبْرِ وَٱلصَّلَوٰةِۚ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلصَّٰبِرِينَ Wahai orang-orang yang beriman! Mintalah pertolongan (untuk […]

Krisis Wabak Covid19 Cipta Peluang Bisnes

cipta bisnes shaklee jana pendapatan shaklee

Krisis adalah peluang. Dengan setiap kesusahan pasti ada kemudahan. Opportunity always mixed with difficulties for the past 6000 years of recorded history kata Jim Rohn. Saat orang panic, anda sibuk merancang, saat orang sibuk complaining, you are busy studying, saat orang sibuk salahkan orang lain, you take responsibility and take charge of your life. Saat […]

Polifenol Menguatkan Sistem Imun

corona virus shaklee

Sejak awal tahun 2020 ni negara kita tak sunyi daripada penyakit berjangkit. Bermula dengan Influenza A (H1N1) pada awal tahun, kita kita berdepan pula dengan penyakit Corona Virus. Disebabkan virus corona ini berasal daripada haiwan, tiada ubat yang berjaya dihasilkan setakat ini, apa yang kita buat adalah wajib untuk kita pertingkatkan kekuatan sistem imun kita. […]

Nutriferon Sebagai Interferon Semulajadi Penawar Penyakit Berjangkit

interferon rawat corona virus

Semalam ada customer saya seorang frontliner berkongsi dengan saya info yang beliau dapat. Dalam berita di atas disebut saintis sedang mencari penawar kepada penyakit berjangkit seperti CoronaVirus, Influenza dll. Buat masa ini mereka menggunakan ubat Remdesivir iaitu sejenis ubat untuk penyakit Ebola. Salah satu ubat yang sedang dipertimbangkan ialah interferon. Apakah Interferon? Interferon adalah protein […]

Rawatan Menggunakan Vitamin C Untuk Covid-19, Satu Kejayaan

Vitamin C membantu meningkatkan sistem imun terutama bagi pesakit kronik seperti diabetes

Sebelum ini saya ada tulis beberapa artikel berkenaan corona virus Covid-19 yang mana boleh diperlahankan menggunakan rawatan tradisional vitamin C. Untuk pengetahuan pembaca, di China, Taiwan dan Korea, beberapa buah hospital di sana telah menjadi pusat rawatan vitamin C (clinical test) mengikut maklumat Dr Andrew Saul di bawah: Jadi ada hasilnya tak? Inilah artikel yang […]

Cara Berniaga Gaya Jutawan

jutawan shaklee rm28 juta

Ini adalah 1 perkongsian kisah daripada seorang jutawan yang sudah punya beberapa cawangan restoran dan beberapa francais di shopping mall. Dulu restorannya lengang, boleh dikira dengan jari pelanggan yang datang. Kerana niatnya ingin “mengambil” sesuatu daripada pelanggan, “hari ni target pendapatan mahu RM5,000, target masyarakat sekitar, dan staff-staff di pejabat sekitar” Saya sangat yakin majoriti […]