Call nowWhatsapp

Pengedar Shaklee Kuala Berang

pengedar shaklee kuala berang kuala terenggan

Berita baik kepada semua warga Kuala Berang dan sekitarnya. Saya adalah pengedar Shaklee berhampiran anda. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda. Ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Kuala Berang, Ajil, Tasik Kenyir, UITM Kuala Berang, Wakaf Tapai dan Kemaman. Jadi siapa yang cari stokis Shaklee Terengganu […]

Cara Selamat dan Berkesan Rawat Psoriasis

Cara Selamat dan Berkesan Rawat Psoriasis

Baru- baru ni saya ada ikuti kelas dengan Dr. Anya berhubung masalah proriasis. Dan kebetulan pula semalam saya dihubungi seorang customer yang bermasalah dengan psoriasis. Jadi moleklah rasanya saya kongsikan dengan anda maklumat yang saya perolehi. Apakah penyakit psoriasis? Psoriasis ialah penyakit keradangan yang kronik dan bersifat autoimun. Sel-sel imun yang keliru menyerang sel kulit […]

Set Kencing Manis Bantu Kawal Gula, Elak Cucuk Insulin

Cara perbaiki tahap diabetes kencing manis

Banyak orang tulis kan pasal Shaklee ni boleh bantu kawal gula dan sekaligus elakkan daripada cucuk insulin. Tapi apa set yang diperlukan? Dan kenapa anda perlu beli dengan saya? Untuk makluman, pesakit diabetes zaman sekarang ini semakin bertambah. Khususnya kita di Malaysia yang kadar obesiti adalah antara tertinggi, menyebabkan juga pesakit diabetes bertambah. Penyakit diabetes menyebabkan pelbagai komplikasi lain […]

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Sebab saya pakai produk terbaru Shaklee, maka wajiblah saya pakai dulu dan bagi review sejujurnya. Review Youth Restoring Eye Treatment Masa mula diperkenalkan pada 1 Oktober 2018, saya terus beli di cawangan Shaklee Sri Rampai. Memang niat nak jadi antara pioneer pengguna krim mata ni. Mula-mula tak reti nak guna, tapi mujurlah ada dibekalkan dengan […]

Shaklee Bisnes High Class!!

Seminar kepimpinan Shaklee

Saya paling suka leadership program yang dianjurkan Master upline saya baru-baru ni. Tak sangka la buat kerja dari rumah je, tapi boleh attend seminar kepimpinan yang profesional macam tu. Mujurlah master Nur Zahirah ajak pi seminar ni. Masa tu dok sibuk sangat closing sampai tak pikir apa dah. Dia dok sebut jugak, mesti datang seminar ni! Ya […]

Set Lelaki Shaklee Yang Mana Untuk Anda?

set lelaki shaklee 1

Biasanya memang perempuan yang suka jaga kesihatan, tapi bagaimana pula dengan lelaki? Jangan biarkan suami atau lelaki kita tak makan suplemen, sebab lelaki ni lebih mudah dapat sudden death. Sempena perkenalan semula Zinc Plus ni, ada beberapa set untuk lelaki yang sesuai diambil. Tapi kita nak ambik tu mesti ambik tau kenapa nak ambik dan […]

Lee Chong Wei, Kanser dan Atlit

kanser dan shaklee

Bagi kebanyakan daripada kita, atlit adalah orang yang paling sihat. Begitulah tanggapan sebahagian besar daripada kita. Sebab atlit adalah golongan yang paling aktif, kerap buat senaman. Jadi sangat mengejutkan bila idola dan bintang sukan negara kita iaitu Lee Chong Wei diberitakan menghidap kanser hidung tahap 3. Dikatakan bintang sukan negara kita itu kini berada di […]

Youth Restoring Eye Treatment Selesaikan 5 Masalah Mata

Bekerja lewat malam? Bayi tidak ganggu awak tidur? Tinggal bersama rakan-rakan anda? Mata kita adalah yang pertama mendedahkan keletihan, tekanan dan kurang tidur. Oleh kerana kulit di sekeliling mata kita sangat halus, berbanding dengan seluruh muka, ia juga merupakan yang pertama untuk mendedahkan garis halus dan tanda-tanda penuaan yang lain. Seram kan? Kerana kehidupan tidak […]

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018

Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019. Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee. Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada […]

Keperluan dan Manfaat Zinc Plus Shaklee

zinc plus shaklee

Lama dah kot semua orang tunggu-tunggu kembalinya Zinc Complex ke pasaran Malaysia. Good news!! Z Zinc Plus akan kembali dan jualan akan mula dibuka pada Oktober 2018 nanti. Cuma namanya bukan lagi Zinc Complex, tapi namanya Zinc Plus. Ada peningkatan dari segi formula juga. Ok jom kita tengok apa kebaikan Zinc Plus ni dan kenapa […]