Cari Pengedar Vivix Shaklee? Hantar Ke Lokasi Anda

By | 3 January 2018

Anda cari pengedar Vivix Shaklee? Saya ada barisan pengedar Vivix Shaklee yang boleh hantar ke lokasi anda, atau pos kepada anda dan menjamin anda mendapat khidmat selepas jualan yang terbaik. Saya sendiri adalah pengedar Vivix Shaklee sudah masuk tahun ke 6, dan masih aktif. Selain sebagai pengguna Vivix Shaklee, saya juga mendapat bimbingan daripada pakar iaitu doktor dan… Read More »

Pengedar Vivix dan Produk Shaklee Johor

By | 2 January 2018

Assalamualaikum Berita baik kepada semua warga Batu Pahat, Johor Bahru, Mersing, Pontian. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda. Istimewa bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Batu Pahat, Johor Bahru, Mersing, Pontian, Anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan mudah daripada saya yang sentiasa ada ready stock. Sekiranya anda berada di luar… Read More »

Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

By | 1 January 2018

Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru 2018. Segala suka dan duka tahun 2017 kita jadikan pengalaman, kenangan dan panduan. Next posting saya share pasal vision board ya. Cuma hari ni wajiblah saya nak maklumkan promo Shaklee bagi Januari 2018. Apa yang bestnya untuk promo Januari 2018? Jom tengok. Promo Shaklee Januari 2018 1. CoQ-Trol Produk baru hasil… Read More »

Pengedar Shaklee Bukit Indah dan Ukay Perdana

By | 25 December 2017

Anda di Bukit Indah dan Ukay Perdana dan berminat mendapatkan produk Shaklee di kawasan anda? Ada berita best untuk anda. Anda tidak perlu risau lagi kerana Puan Farah merupakan leader kami yang cukup top kini di Bukit Indah dan Ukay Perdana Testimoni Menggunakan Shaklee Puan Fara mula mengenali Shaklee pada tahun ini apabila membeli set osteoporosis dan set… Read More »

Manfaat Polifenol Untuk Kesihatan Jantung

By | 22 December 2017

Semua orang ada jantung, kemungkinan untuk setiap orang mendapat mana-mana penyakit berkaitan jantung juga tentu ada. Bagaimana cara terbaik untuk melindungi kita daripada masalah berkaitan jantung? Peranan Polifenol Mempromosi Kesihatan Jantung Sebagai organ yang paling sibuk, jantung tentunya perlukan nutrisi dan penjagaan terbaik. Polifenol adalah sejenis antioksidan dan bermanfaat untuk mengekalkan kesihatan dan fungsi jantung seperti: Memperbaiki aliran… Read More »

Polifenol Rahsia Awet Muda Kulit Cantik Berseri

By | 20 December 2017

Ini paling best bagi wanita, apa lagi kalau boleh jadikan kulit cantik, betul tak? Memang ramai yang gunakan Vivix Shaklee kulitnya jadi cantik berseri dan mereka sendiri awet muda. Tak percaya? Ayuh tengok gambar-gambar di bawah. Mereka semua ni pengguna Vivix. Testimoni Vivix Shaklee Awet Muda Kulit Cantik Berseri Mereka pengguna Shaklee dan Vivix. Memang jadikan mereka awet… Read More »

Polifenol Kekalkan Paras Gula Darah Normal

By | 18 December 2017

Masalah paras gula tinggi paling banyak di kalangan kita. Bilangan pesakit diabetes pun makin bertambah. Bukan risau dapat diabetes sahaja, bahkan penyakit lain pun berkaitan juga dengan paras gula dalam darah tinggi seperti sakit jantung, arthritis, kanser dan lain-lain. Diabetes adalah sejenis penyakit sistemik, ia boleh menyebabkan organ lain juga bermasalah seperti jadi kes strok, tekanan darah tinggi… Read More »

CoQ10 Bantu Tingkatkan Tenaga Sel

By | 13 December 2017

Dah lama sebenarnya CoQ-Heart telah tiada dipasaran. Tapi sekarang bulan Januari 2018 nanti ia akan kembali, dengan formulasi yang dipertingkatkan. Saya pernah tulis berkenaan CoQ-Trol minggu lalu terutama berkaitan jantung, hari ini jom kita ambil tahu kenapa kita ni sangat perlu ambil CoQ10. Sebenarnya fungsinya bukan untuk jantung sahaja, tapi banyak lagi. Apakah CoQ10 Coenzim Q10 adalah sejenis… Read More »

Trip Mewah Shaklee Dengan Cruise Star Libra

By | 10 December 2017

Alhamdulillah pada bulan November lalu saya berpeluang buat pertama kalinya menyertai percutian mewah tajaan Shaklee. Kali ini Shaklee memilih menggunakan cruise Star Libra. Sebab pertama kali, memang super eksaited sangat untuk sertai percutian percuma Shaklee ni. Maklumlah selama ni hanya dengar saja kawan-kawan SID betapa bestnya menyertai percutian dengan Shaklee. Kali ni saya sendiri akan alami pengalaman menakjubkan… Read More »