Call nowWhatsapp

Promosi Keahlian Percuma Shaklee

jom shaklee promo keahlian shaklee

Dah beberapa hari berlangsung promosi best Shaklee Malaysia khusus untuk ahli baru. Sangat mendapat sambutan hangat, dan saya ingin maklumkan kepada semua pembaca. Tonton video berikut bagaimana cara anda dapat promosi keahlian percuma Shaklee: Promosi Keahlian Percuma Shaklee Pada 16 Disember 2018 yang lalu bermula promosi keahlian percuma Shaklee. Sepanjang saya bisnes Shaklee hampir 7 […]

Cantik 2019: Pemakanan Untuk Kulit Lebih Sihat

kulit cantik shaklee

Apa yang anda makan akan menyihatkan badan anda boleh memberi impak besar kepada kesihatan. Kesan Pemakanan Sihat Kepada Kulit Kajian kesihatan menyokong pilihan makanan dan pemakanan yang baik dan memberitahu kita bagaimana pilihan tersebut dapat meningkatkan kesihatan otak kita, hati, pencernaan, kawalan gula darah, dan panjang umur.Tetapi bagaimana dengan kulit anda?Penyelidik telah mengkaji kesihatan kulit […]

7 Tips Kulit Lebih Sihat dan Muda

7 Tips Kulit Lebih Sihat dan Muda

Kita semua suka kelihatan lebih muda lagi, tetapi bagaimana? Sains sekarang memahami perubahan dalam kulit kita mengikut umur kita. Semakin kita berumur, penggantian sel kulit kita lebih perlahan (kadar pembaharuan berkurangan). Apa Terjadi Kepada Kulit Kita Semakin Kita Berusia? Aliran darah ke sel kulit menjadi perlahan, ini menyebabkan penghantaran nutrisi ke sel menjadi lambat dan […]

8 Tips Membantu Memperlahankan Penuaan

8 tips membantu melambatkan penuaan

Beribu-ribu kajian telah dilakukan pada proses penuaan dan ramai yang mula menunjukkan kesimpulan yang tidak dapat dielakkan: Pilihan gaya hidup kita apa yang kita makan, dan apa yang kita tidak makan sebenarnya boleh menjejaskan proses penuaan kita. Sesetengah orang cepat dapat kulit berkedut, ada yang dah tua pun sendi masih kuat, dan ini mungkin menjelaskan […]

Kajian Menyokong Vivix: Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular

Vivix sebagai antipenuaan, bantu hidup lebih lama

Sel-sel secara berterusan boleh rosak disebabkan oleh pendedahan alam sekitar, dan perkara-perkara yang mengakibatkan pembentukan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan komponen sel seperti DNA dan mencetuskan tindak balas keradangan yang biasa yang menyumbang kepada penuaan sel. Vivix Bantu Perlahankan Penuaan Pada Peringkat Selular Untuk membantu menjaga sel-sel penting dan kuat, para saintis Shaklee mengembangkan […]

Contest Komen Terbanyak di blog vitamin-cerdik.com

Salam sejahtera semua. Apa khabar? Bagi menceriakan lagi hujung tahun ni, saya nak buat contest komen terbanyak di blog saya ni http://vitamin-cerdik.com Kenapa anda perlu sertai Contest Komen Terbanyak di blog vitamin-cerdik.com Hadiah contest ni memang lumayan. Nilai keseluruhan adalah hampir rm1000! Disember 2018: Youth Moisturiser SPF 50 Januari 2019: Youth Night Cream (Light or […]

Cara Berpencen Dengan Shaklee

cara bisnes shaklee sampai jadi

Shaklee pun ada pencen ke? Ya ada tau awak.  Awak bayangkan ya. Awak kerja di pejabat selama bertahun-tahun. Jawatan awak tu adakah boleh diwarisi? Tak boleh kan? Artikel ini saya nak cerita tentang cara berpencen dengan Shaklee. Recurring Income Dari Shaklee Shaklee ni saya boleh katakan ianya sebagai Recurring income (bukan passive income lagi sebab […]

Apakah Projek Reverse Aging

reverse aging shaklee

Assalamualaikum semua! Dan salam sejahtera. Baru-baru ini saya perkenalkan projek sulung saya iaitu projek Reverse Aging dan saya nak cerita disini bagaimana projek ini bantu beri anda peluang buat duit hari-hari. Apakah Projek Reverse Aging? Reverse bermaksud mengembalikan, macam kita reverse kereta, ia bawa kita ke belakang. Aging pula bermaksud penuaan. Gabungan perkataan ini bermaksud […]

Road To Master Coordinator: Kini Bergelar Senior Coordinator

Be my next Super Star

Pejam celik pejam celik, sudah 7 tahun saya bertapak dalam bisnes Shaklee. Sepanjang 7 tahun mesti banyak cabaran dan ujian, namun saya pilih untuk terus bertahan. Untuk menjadi Master Coordinator atau rank tertinggi dalam Shaklee, mesti rasa dulu rank-rank lain. Rank-rank dalam Shaklee ada 7: Supervisor – saya dapat pada tahun 2014 Senior Supervisor – […]

Kanser Disebabkan oleh Toksin dalam Produk Pembersihan Rumah

bahan kimia toksik produk cucian

Profesor Anne Steinemann dari University of Washington (UW) di A.S. telah mengkaji kesan aroma sintetik pada kesihatan. Dia menjadi tertarik dengan masalah apabila orang mula mencadangkan kepadanya bahawa penyegar udara di dalam tandas awam dan wangian yang datang dari pakaian dan produk pembersihan membuat mereka sakit. . Melalui beberapa kajian selama beberapa tahun, Steinemann dan […]