Call nowWhatsapp
Vitamin Cerdik By Coach Anah

Polifenol untuk Kesan Pencegahan Kanser, dan Kemo-protective

ResV Vivix Shaklee

Semalam my dear friend meninggal dunia, sebagai korban kanser. Senior saya meninggal early this year, juga sebagai korban kanser. Saya doakan almarhum sahabat saya ini dikurniakan kebahagiaan disisiNya. Namun apa yang saya nak share bukan kisah beliau. Sebaliknya saya sangat sangat tertarik untuk share kebaikan POLIFENOL (ejaan melayu) kepada tubuh badan manusia. Prof Muhaya ada […]

Vivix Produk Tulen, Tidak Beku Walaupun Simpan Dalam Freezer

Vivix Res-V Shaklee

Setakat ni takde suplemen sama macam Vivix ni, at least as of now lah. Dulu-dulu saya simpan dalam peti macam yang dicadangkan. Kemudiannya saya diberitahu Vivix takkan beku walaupun simpan dalam freezer. Maka saya cubalah sendiri.Dan ya, Vivix memang tak beku pun simpan dalam freezer. Malah ada st ok Vivix saya, simpan dalam freezer 6 […]

Jualan Bulanan Shaklee Terus Melonjak

Best kan dapat pendapatan begini dalam masa sebulan?

Alhamdulillah sudah berlalu bulan Ogos 2020. Ini bermakna sudah 5 bulan berlalu sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan sejak 18 Mac 2020 yang lalu gara-gara wabak Cov-19. Apa yang menarik ialah, saya ingin memberikan data berikut kepada anda. Jualan Bulanan Shaklee Malaysia Terus Melonjak Prestasi terbaik Shaklee Malaysia direkodkan pada Mac 2014 bilamana dapat membuat […]

Review Frozen 2, Untuk Bisnes Shaklee

frozen 2 review

Disebabkan terpengaruh dengan ‘bad review’ movie Frozen 2, saya tak teringin nak tengok pun (saya suka tengok movie as one of my motivation source). Review yang viral tu mengatakan bahawan Frozen 2 tak lebih dari kisah cinta menggatal Anna & Kristoff semata-mata. Tak ada value. Saya ni kalau benda takde value malas lah saya nak […]

Projek Buat Duit Dengan Shaklee Kini Kembali!

bisnes Shaklee tsunami

Mengambil semangat wave Shaklee tengah tinggi, kini kami di MAF Empire juga mengambil inisiatif untuk melancarkan Projek Buat Duit lagi kali ini. Tahun 2018 lagi kami pernah buat Projek Buat Duit dan hasilnya memang ramai betul yang rank up dan pemegang pendapatan 4 dan 5 angka pada ketika itu. Setiap tahun pun kami repeat buat […]

Kenapa tak boleh beli Shaklee Dari Laman Web E-Commerce?

Aiskrim ResV

Ada kes baru-baru ni yang menyebabkan saya share video ini dengan anda. Banyak kali dah kami bagitau, nak beli Shaklee, belilah daripada pengedarnya, seperti saya. Laman web e-commerce walaupun turut menjual Shaklee, tetapi pembelian disitu adalah tidak beretika. Ini kerana Shaklee mendaftar di Malaysia melalui Akta Jualan Langsung, jadi memang melalui jualan langsung, pembelian adalah […]

Rupa-rupanya Pernah Ditolak, Gara-gara Mahu Beli Shaklee

Program Khas Bersama Roger Barnett

Roger Barnett, berumur 56 tahun pada tahun ini, merupakan CEO Shaklee Corporation. Beliau lahir daripada keluarga bisnes, salah satu bisnes keluarga beliau ialah jenama terkenal Burberry. Pada umur beliau 30 tahun, beliau mula berfikir bagaimana nak expand bisnes beliau. Extensive research beliau lakukan. ANtara syarat yang beliau letakkan ialah, Bisnes yang dapat menjana income selama […]

Layak Ke Trip Mewah Shaklee

Sampai dah di Phuket

Dalam syarikat seperti Shaklee, tentulah ada hadiah percutian yang ditaja oleh syarikat. Yang menarik dan unik tentang Shaklee dan trip mewahnya ialah: Percutian ditaja sepenuhnya oleh Shaklee dari sudut makanan, tiket penerbangan, penginapan, tiket masuk ke acara atau tempat lawatan Duit poket disediakan bagi setiap yang layak Percutian mewah ie makanan mewah dan eksklusif, acara […]

Shaklee Jadi Pilihan Paling Popular Untuk Jana Pendapatan

Tips Pilih Bisnes

Pasca Covid19 ni menyaksikan bisnes Shaklee naik mencanak-canak. Pendapatan pengedarnya bertambahSales bertambah lebih 200%Jumlah keahlian bertambah lebih 600%Produk cepat habis Ini menunjukkan satu gelombang baharu bakal disaksikan tahun ini hingga tahun hadapan. Anda salah seorang daripadanya? Jom saksikan kenapa Shaklee jadi pilihan paling popular untuk jana pendapatan era masakini. Mari saya kongsikan pendapatan bulanan beberapa […]

Rahsia Awet Muda, Kulit Cantik Dengan Polifenol

Testimoni Vivix awet muda kulit cantik berseri

Sebelum ini saya pernah berkongsi tentang tips kulit sihat, kulit cantik, awet muda dengan polifenol. Anda boleh merujuk kepada tulisan berikut: Polifenol dapat membantu kulit sihat dan cantik dari cara: Membantu melicinkan kulit Melindungi daripada kerosakan akibat sinar UV dan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit Meningkatkan pengeluaran collagen, dan menjadikan kulit tegang dan berseri […]

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp