Tag Archives: testimoni set diet

Alhamdulillah berat turun 5kg in 2 weeks!

By | 9 May 2014

Anda mengalami masalah berat badan?Masalah berat badan berlebihan boleh meningkatkan risiko penyakit kronik seperti sakit jantung, kolestrol tinggi, darah tinggi, kencing manis, masalah buah pinggang, masalah kesuburan dan macam-macam lagi.Kita menurunkan berat badan bukan sahaja untuk cantik, tetapi untuk sihat dan cergas. Nak berlari pun boleh, kerja lebih aktif kan jika berat badan ideal.Dan menurunkan berat badan bukanlah… Read More »

Testimoni Set Pelansingan Shaklee

By | 18 April 2014

Makan supplemen memang kena sabar. Untuk membina lemak memang sekejap, tapi untuk melenyapkan lemak memang perlu kesabaran dan komitmen tinggi. Ni salah satu testi untuk tatapan anda. Beliau mengambil Lecithin, Herblax dan Alfalfa untuk pengurusan berat badan. Set ini juga selamat untuk ibu menyusu. Cuma bagi ibu menyusu Herblax kurang sesuai kerana ia bersifat herba dan bimbang buat… Read More »

Testimoni Set Diet Shaklee

By | 24 February 2014

Testimoni lagiKali ini saya bawakan testimoni pengguna bagi set diet Shaklee. Sebagaimana saya sebutkan dalam artikel terdahulu, set diet Shaklee selamat untuk diambil oleh semua peringkat, termasuk ibu selepas bersalin dan ibu menyusu. Namun begitu, adalah baik jika anda hubungi pengedar Shaklee untuk set yang bersesuaian dengan anda.Pengguna dibawah telah menggunakan Shaklee untuk program pengurusan berat badan. Nampak… Read More »

Diet Secara Sihat dan Selamat Bersama Shaklee

By | 23 February 2014

Mungkin ramai telah mengenali saya, saya bukanlah kategori kurus sejak dari kecil. Seumur hidup saya, saya hanya pernah 2 kali berat badan 50kg (tak kira umur remaja dulu, umur dewasa). Bagaimana saya buat?Pertama kali.Saya kurus masa tu memang ada ambil produk pelansingan. Produk T***z & C***z tak silap saya. Alhamdulillah la kurus dan apa yang paling penting saya… Read More »

Testimoni Set Diet Shaklee

By | 15 January 2014

Testimoni Set Diet Shaklee Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Kurus Dengan Set Shaklee

By | 27 September 2013

Testimoni kurus * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga promosi Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Kurang inci dan kurus dengan Shaklee

By | 27 August 2013

Testimoni lagi Kurang inci dan kurus dengan Shaklee Shaklee indpendent distributorRaihanah 0122195919Id : 864679vitamincerdik.blogspot.com

Testimoni kurus dan slim dengan shaklee

By | 20 August 2013

Testimoni kurus dan slim dengan shaklee testimoni pantang, menyusu dan kurus Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

3 bulan turun 30 kg you! Osem sangat

By | 14 August 2013

Testimonial : Salam, nak share dengan pengambilan lecithin + esp secara konsisten selama 3 bulan, saya boleh melepaskan berat sebanyak 30 kg dalam masa 3 bulan setengah.Salam, nak share dengan pengambilan lecithin + esp secara konsisten selama 3 bulan, saya boleh melepaskan berat sebanyak 30 kg dalam masa 3 bulan setengah. * These statements have not been evaluated by… Read More »

Berjaya kurus dengan Shaklee

By | 14 August 2013

Ni satu lagi testimoni. Orang kata picture speaks itself.Berat tak banyak turun, tp inchloss memang sangat marvellous ok!Layan! * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email:… Read More »