Call nowWhatsapp

Youth power duo untuk penyelesaian lengkap masalah kulit

Kita semua mempunyai jenis kulit yang berbeza, dan kita memerlukan penyelesaian khusus untuk menanganinya. Bukan itu sahaja, tetapi keperluan penjagaan kulit individu kita mungkin berubah sepanjang tahun, keadaan seperti iklim, tekanan, perubahan diet, dan juga penuaan boleh mempengaruhi keadaan kulit kita.

Orang sering melaporkan tiga kebimbangan umum mengenai perubahan bagaimana kulit kelihatan dan dirasai pada masa ini. Antaranya:

  • Kulit tidak bermaya atau kulit kusam disebabkan terlalu banyak sel kulit mati
  • Kulit menjadi kering disebabkan berada dalam aircond sepanjang masa terutamanya
  • Kulit mengalami proses penuaan yang cepat

Untungnya dengan Youth, Shaklee telah membangunkan tiga Sasaran Duet Power® yang menujukan kebimbangan penjagaan kulit umum yang kebanyakannya mensasarkan masalah seperti di atas.

Power duo #1: Cerah dan Sihat

.

Youth shaklee power duo
Youth power duo untuk kulit cantik berseri

.
Kami panggil duo yang lengkap dan bersinar ini kerana, bersama-sama dengan Krim Malam Pembaharuan Lanjutan, ia mempunyai Radiance C + E untuk menyediakan dos yang kuat dan dipatenkan sebanyak 20% vitamin C tulen dan vitamin E serta ekstrak sel raspberry untuk memancarkan dan mencerahkan kulit .

Formulasi C + E juga dapat mengurangkan penampilan garis-garis dan kedutan dan juga mengurangkan penampilan garis-garis akibat penuaan.

Duo ini bekerja siang atau malam dan sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin memadamkan kesan-kesan yang membosankan akibat persekitaran dan cuaca kering untuk mendapatkan kembali kulit yang bercahaya.

Power duo #2: Hidrat dan Nourish

.

Youth shaklee power duo

Youth shaklee power duo untuk menghidrat dan nourish

.

Duo kuasa ini sempurna apabila anda ingin mendapatkan kulit yang sihat, terhidrat, berseri. Anda boleh menggunakannya sebelum tidur supaya anda bangun dengan kulit licin, cerah, lebih muda.

Atau anda boleh menggunakannya pada waktu pagi untuk membiarkan kulit anda menyerap kelembapan yang lezat sebelum anda keluar dari pintu. Dengan kedua-dua Hydrate dan Nourish, anda bermula dengan Perfecting Skin Toner untuk mengelupas dan membasahkan kulit anda dengan penghidratan yang mendalam.

Toner yang unik ini mempunyai gabungan vitamin, polifenol, dan botani penting untuk memulihkan sel-sel kulit. Kemudian anda hanya lapiskan dengan Advanced Renewal Night Cream untuk melicinkan dan melembutkan kulit anda.

Power duo #3: renew and nourish

.

Youth shaklee power duo

Youth shaklee power duo untuk renew dan nourish

.

Sesiapa yang bimbang dengan penuaan sel yang lebih tua dan lebih perlahan akan menyukai pasangan ini kerana ia berfungsi pada waktu malam, di peringkat selular, untuk memberi kita kembali cahaya muda.

Serum menyediakan langkah regenerasi kritikal dengan campuran proprietari yang kuat yang menyokong pengeluaran kolagen dan memperbaharui kulit di peringkat sel.

Hanya gunakan Serum pada waktu malam dan kemudian lapiskan dengan Advanced Renewal Night Cream untuk menyokong pembaharuan sel semula jadi kulit semasa anda tidur. Anda akan bangun dengan kulit yang lebih muda, licin, dan lebih cerah.

Jadi, jika anda mendapati kulit anda mengalami perubahan sepanjang tahun, jangan stress. Sebaliknya, kenal pasti isu itu dan tukarkan rutin anda, atau beralih produk atau dua, untuk memulihkan cahaya anda. Anda akan berasa seperti kulit anda semula dalam masa yang singkat.

Ayuh dapatkan Youth Skincare by Shaklee hari ini!

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produkShaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

8 thoughts on “Youth power duo untuk penyelesaian lengkap masalah kulit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge