Call nowWhatsapp

Vitalea Antara Multivitamin Berkesan

Hari ini hari terakhir bulan Februari 2014, bermakna hari ini merupakan hari terakhir promosi Vitalea Iron Formula Shaklee. Owh sedihnya, sebab sebenarnya semakin mendalam saya mengkaji dan mengenali multivitamin tertua dan pertama di dunia ini, semakin saya tahu apakah kebaikannya dan kehebatannya. Patutlah ia tersenarai dalam salah satu multivitamin yang efektif dalam dunia (rujuk http://vitamin-cerdik.com/2013/03/adakah-vitamin-anda-efektif.html/)

Vitalea diantara multivitamin berkesan


Vitalea atau Vitalizer berada di tangga ke 4 senarai multivitamin yang efisien. Dan mengapa pula yang lain-lain tu kurang efektif (menurut artikel berkenaan):

1. Tahap potency tidak memenuhi saranan keperluan pengambilan harian (OD) untuk seseorang individu. Justeru anda tidak mendapat nutrisi yang mencukupi.

2. Vitamin tersebut tidak dapat menyerap dengan berkesan ke dalam badan. 

3. Komposisi sesuatu vitamin itu tidak memenuhi keperluan pengambilan harian (OD), justeru ia telah dicipta dengan tidak berkesan.

Ubah jenama, boleh mengubah hidup anda.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp