Call nowWhatsapp

Testimoni ESP – Kulit Cantik, Kesihatan berkekalan baik

Saya sendiri pengguna ESP. Telah menggunakannya sejak melahirkan anak kedua, 27 bulan yang lalu. Sehingga kini masih menggunakannya. Semasa promo ESP ni, saya sendiri simpan stok beberapa tin untuk kegunaan sendiri.

Ok saya ingin bawakan testimoni pengguna yang telah menggunakan ESP untuk tujuan kecantikan kulit. Orang Malaysia memang sangat pentingkan penjagaan kulit dan badan. Jom kita zoom


Kulit Glowing, parut hilang dengan ESP
Jika kulit anda memang sah-sah la dah cantik kan, ESP pun masih boleh berfungsi dengan baik untuk anda. Ini kerana ESP adalah protein yang memang penting untuk badan. Apa fungsi ESP ni, saya dah pernah tulis dalam artikel terdahulu. Apa kata tengok je gambar ni?

Banyak fungsi ESP dalam kesihatan
Dasyat kan? Sebab tu ESP ni adalah suplemen asas. Dan ia juga merupakan salah satu suplemen asas yang dicadangkan oleh Shaklee (Set kesejahteraan keluarga). Bermakna jika tiada penyakit boleh ambil juga untuk penjagaan kesihatan. Mengapa kena ambil suplemen? Nanti saya tulis di artikel akan datang.

Kombinasi ESP dan vitalea pun power juga. 

ESP dan Vitalea untuk suplemen asas

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp