Tag Archives: testimoni set menyusu

Set Bersalin dan Milk Booster Shaklee

By | 20 May 2014

Semasa anak sulung saya, memang saya tidak terbuka hati langsung untuk cuba apa-apa supplemen. Lepas bersalin pun saya tak makan jamu/supplemen apa-apa, maklumlah bersalin czer dan masih naif masa tu. Sepanjang 2 tahun menyusu si sulung macam-macam telah saya cuba, i.e longan, halba dll. Sebut je apa petua saya mesti cuba. Pada saya inilah milk booster semulajadi. Alhamdulillah… Read More »

Testimoni set bersalin shaklee

By | 17 January 2014

Ramai pengguna set bersalin telah merasai pengalaman yang mengujakan. Rasa bertenaga, tenang dan penyusuan yang lancar tanpa mengetepikan keselamatan bayi dan ibu.   Anda ingin dapatkan untuk isteri tersayang? Hubungi saya 0122195919.   Penghantaran segera secara cod di gombak dan secara pos di seluruh negara. Penghantaran ke luar negara boleh dibincangkan.   Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk… Read More »

Testimoni kurus dan slim dengan shaklee

By | 20 August 2013

Testimoni kurus dan slim dengan shaklee testimoni pantang, menyusu dan kurus Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma