Call nowWhatsapp

Tag Archives: set diabetes

Kebaikan GLA Complex Untuk Semua

Jarang orang tahu berkenaan GLA (gamma linolenik acid) Complex, selalunya orang kenal EPO (evening primrose) dan selalunya orang memang kaitkannya dengan wanita. Sebab wanita je la kerap ambil EPO. Tapi sebenarnya GLA ni boleh diambil oleh wanita dan lelaki, sudah tentu untuk fungsi berlainan. GLA Complex Untuk Lelaki dan Wanita Apa pula GLA? Kebanyakan GLA […]

Ingin cegah atau kawal diabetes? Takut kaki dipotong?

  Kira-kira 8.3% dari orang dewasa di Malaysia menghidap diabetes, dan kebanyakannya diabetes type 2. Diabetes jenis ini dikatakan bersifat keturunan, yakni bila ibu bapa ada menghidap diabetes, anak-anaknya mempunyai risiko sehingga 80% untuk turut menghidapnya. Anda atau orang tersayang anda menghidap diabetes? Tak kiralah samada suami atau isteri atau abang atau kakak atau ibu […]

Vitalea Multivitamin Terbaik dan Pertama Di Dunia

Tadi sempat juga tengok tv, Astro Maya tak silap. Ada Puan Jasmin Hani, seorang selebriti. Beliau berkongsi pengalaman beliau berpantang dan menyusukan anak. Jasmin Hani semasa majlis cukur jambul bayinya Saya tak tengok habis, tetapi saya sangat, sungguh sokong kenyataan beliau, “Mula-mula menyusu tu semua ibu rasa susah dan baby pun rasa susah. Tapi sekejap […]

Vitalea Multivitamin Terbaik

Vitalea Multivitamin Terbaik Saya ada kenal beberapa orang yang memang mengamalkan pemakanan suplemen. Apa yang saya dapat perhatikan adalah mereka ini memiliki tenaga luar biasa, mengalami kurang kesan penuaan, kesihatan yang sangat baik (jarang MC atau sakit).     Sekurang-kurangnya amalkan pengambilan suplemen multivitamin yang mengandungi nutrisi lengkap untuk tubuh anda. Lepas tu bulan depan […]