Call nowWhatsapp

Tag Archives: res-v Shaklee

Set Influenza Shaklee Bantu Pulih Cepat

Buah elderberry berkhasiat untuk masalah penyakit berjangkit

Sekarang musim influenza kan? Dan khabarnya semalam di Johor Bharu dah ada kematian akibat influenza. Influenza ada banyak jenis dan jenis yang paling bahaya adalah Influenza A (sehingga boleh menyerang otak dan peparu). Tadi ternampak seorang rakan FB share beliau beli jus elderberry, sebotol tu RM30++ kiranya. Kejap je habis, nasib baik beli 6 katanya. […]

ResV Adalah Vivix Dalam Bentuk Liquigel, 30% Lebih Berkesan

Vivix Res-V Shaklee

Rasanya hampir 2 tahun Shaklee Malaysia maklumkan Vivix dalam bentuk gel akan memasuki pasaran Malaysia. We all selaku pengedar memang sukalah kan, sebab bila dalam bentuk liquigel, lebih mudahla nak dibawa ke mana-mana terutama travel. Satu lagi bagi saya mudah sebab mungkin tak perlulah simpan dalam peti sejuk. Cara ni mudah bagi mak ayah kita […]