Call nowWhatsapp

Tag Archives: promosi oktober shaklee

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018

Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019. Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee. Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada […]

Oktober 2015 Dengan Semangat Baru

Oktober yang lebih hebat

Bagi orang MLM, setiap hujung bulan adalah masa untuk closing. Ini bermakna setiap kali hujung bulanlah orang MLM akan sibuk sangat untuk capai target bulan tersebut. Ini apa yang saya lihat selama 3 tahun lebih terlibat dengan dunia MLM. Bukan Shaklee sahaja, tetapi MLM lain pun anda akan lihat situasi yang sama. MLM juga akan […]