Call nowWhatsapp

Tag Archives: master laila

Kepentingan Suplemen Selepas Keguguran

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Saya baru tahu dalam Facebook dah boleh schedule post. Entah bila mula kan. Tapi alhamdulillah boleh dah berfacebook walaupun sibuk bekerja. Ok ni saya nak cerita tentang hari semalam. Paginya seperti biasa bawa anak-anak ke Giant untuk main sambil beli barang dapur. Tiada yang menarik pun. Anak-anak macam biasalah excited […]

Marriot Putrajaya, aku datang!

Sebenarnya saya ada hutang 2 artikel berkenaan pengalaman saya coaching bersama-sama Master Ira dan Master Laila1. Family Day Legasi Anugerah Terindah2. Coaching Bersama Empayar Mommy Zura dan Master LailaTapi untuk posting malam ini saya nak cerita berkenaan personal coaching saya hari ini.Hari ini sebenarnya hari yang sibuk juga buat saya. Saya set dengan Master Ira […]