Call nowWhatsapp

Tag Archives: keahlian shaklee

Apa beza beli keahlian vs keahlian percuma?

Ok, hari ni posting saya berkenaan keahlian Shaklee. 2 kaedah jadi ahli Shaklee Selalunya bila customer tanya bagaimana hendak jadi ahli Shaklee, saya akan explain tentang 2 kaedah iaitu1. Yuran keahlian RM75 atau2. Keahlian percuma dengan pembelian produk minima RM680 atau 200uvHa.. tapi ada pula yang tanya apa beza dan apa kelebihannya?RM75Anda hanya dapat memberkit […]

Frequently Asked Question: Bagaimana Menjadi Pengedar Shaklee

Sana sini ramai yang berminat untuk jadi ahli Shaklee. Macamana caranya, dan macam-macam soalan lagi sampai saya rasa saya perlu buat FAQ (Frequently Asked Questions) bagi tujuan ini. Keputusan anda hari ini adalah kejayaan anda di hari mendatang Here you go! Frequently Asked Questions (FAQ) Keahlian Shaklee  Nota: 1. Keahlian Shaklee adalah seumur hidup, jadi […]

Kenapa Orang Tak Suka MLM?

Hari ini ada terbaca sharing seorang kawan berkenaan ini     MLM memang menakutkan sebahagian rakyat Malaysia Terus terang, saya pun suatu tika dulu memang tak suka MLM. Sebab saya rasa susah nak beli produk, nak meeting malam-malam, nak cari orang and the list on and on and on. Apa yang lebih menakutkan lagi:1. MLM […]

Kepentingan Suplemen Selepas Keguguran

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Saya baru tahu dalam Facebook dah boleh schedule post. Entah bila mula kan. Tapi alhamdulillah boleh dah berfacebook walaupun sibuk bekerja. Ok ni saya nak cerita tentang hari semalam. Paginya seperti biasa bawa anak-anak ke Giant untuk main sambil beli barang dapur. Tiada yang menarik pun. Anak-anak macam biasalah excited […]

Bagaimana menjadi ahli Shaklee?

Bagaimana menjadi ahli Shaklee? Ramai yang bertanya, keahlian Shaklee RM65 atau RM75 atau RM85? OK biar saya jelaskan disini: Sebenarnya keahlian Shaklee berharga RM65. Itu hanya akan dapat keahlian dan memberkit. RM75 dan RM85 pula adalah keahlian, memberkit dan kos penghantaran ke Semenanjung dan Sabah / Sarawak. Macamana pula keahlian percuma? Keahlian percuma akan diberikan […]

Shaklee mahal?

Semalam ada yang PM saya. Suami beliau pengguna set resdung, katanya Alhamdulillah memang ok sangat guna Shaklee. Sebenarnya set resdung ni sale pertama suami saya. 🙂Kata beliau lagi, terasa nak beli produk Shaklee yang lain-lain tetapi mahal. Alamak.. mahal ke? Belum apa-apa lagi dah kata mahal. Anda pernah membeli suplemen? Di farmasi-farmasi ada banyak suplemen dengan […]