Tag Archives: coqtrol shaklee

Jadi Anak Yatim Selepas Bapa Diserang Serangan Jantung

By | 7 February 2018

Terkini kisah viral seorang bapa berusia 37 tahun meninggal dunia akibat serangan jantung selepas menghantar anak ke sekolah. Isteri beliau dalam pantang yang juga OKU penglihatan. Maknanya ada anak yang masih berumur beberapa hari. Kisah ini sangat menyentuh hati. Allahuuu. Ada tak ahli keluarga korang penyumbang angka kepada statistik ini ? Jantung kita berdegup kira-kira 72 kali seminit,… Read More »

Ubat Statin dan Kesan Sampingan

By | 10 January 2018

Baru-baru ini mak saya mengadu sakit otot, lenguh pada bahu dan belakang serta kebas pada tangan. Apabila cek gula dalam darah, ianya tidak tinggi pun. Lepas seminggu, kami rujuk ke hospital. Dr cuma cakap mungkin alergi. Jadi dr cucuk ubat dan berikan beberapa jenis ubat. Lepas seminggu, saya baru teringat tentang kesan sampingan statin. Rupanya memang mak ada… Read More »

Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

By | 1 January 2018

Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru 2018. Segala suka dan duka tahun 2017 kita jadikan pengalaman, kenangan dan panduan. Next posting saya share pasal vision board ya. Cuma hari ni wajiblah saya nak maklumkan promo Shaklee bagi Januari 2018. Apa yang bestnya untuk promo Januari 2018? Jom tengok. Promo Shaklee Januari 2018 1. CoQ-Trol Produk baru hasil… Read More »