Sedihnya, tengah bulan wallet dah kosong? Nak buat side income atau pasif income?

By | 21 May 2014
Trip Shaklee di luar negara - London

Sedihnya, tengah bulan wallet dah kosong? Nak buat side income atau pasif income?

Tak lama lagi nak puasa dan Raya, cukup ke duit?

Semua naik sekarang ni, cukup ke dengan pendapatan sekarang?

Dengan Shaklee setakat ini memang terbukti mampu melahirkan ramai jutawan Muslim. Mereka bukan saja memegang 4 angka, malah sehingga 6 dan 7 angka. Telah jadi income utama atau pasif income mereka pun. Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

o Dapat beli dengan harga ahli
o Dapat untung runcit
o Dapat bonus hasil uv terkumpul (minima 150uv)
o Dapat car bonus bila mencapai kelayakan
o Dapat bonus kepimpinan bila anda jadi leader

o Dapat cuti-cuti dengan penajaan Shaklee mengikut kelayakan


Hanya 3 teratas boleh dikecapi oleh ahli biasa. Bagi yang buat bisnes boleh menikmati kesemuanya sekiranya cukup syarat-syarat ditetapkan.

Shaklee menawarkan ganjaran 3C iaitu CASH, CAR dan CUTI-CUTI

Melalui Cash, anda boleh perolehi bonus melalui:

1. Untung runcit
2. Bonus hasil UV terkumpul
3. Bonus kepimpinan bila anda jadi leader

Sebab itu boleh jadi side income atau pasif income.

Saya juga ingin sebutkan disini berkenaan CUTI-CUTI. Program cuti-cuti ini bukan setakat tempatan sahaja malah percutian antarabangsa bertaraf 5 bintang. Ya, menginap di hotel 5 bintang, naik flight 5 bintang.

Ini antara gambar-gambar percutian geng Shaklee tahun lepas… ke London dan Paris

Geng Shaklee di London


Selain percutian tajaan Shaklee, disebabkan pendapatan pun dah banyak, bolehlah nak pergi melancong dengan duit poket sendiri. Naik business class pulak tu. Terbakar tak?

Masjid di Busra

Master Nur Zahirah di Istanbul

PM Cery di Frankfurt

Naik business class tau

Saya buka peluang kepada anda, mahukah anda ubah kehidupan anda? Bukan ingin bermewah sangat tetapi tak terjejas dengan inflasi dan segala mak nenek kenaikan harga sekarang. Juga untuk langsaikan hutang yang bertimbun.

Saya dari group Ohsem akan bantu anda sehingga anda berjaya. Jom hubungi saya, terhad kepada 5 orang pertama sahaja.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner 
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge