Projek Buat Duit Bantu Berjaya Dalam Shaklee

By | 6 May 2018
AYuh sertai Projek Buat Duit rm2000 dengan tim saya
Alhamdulillah sebenarnya dari April 2018, saya terlibat dalam 1 projek ni yang dikendalikan bersama-sama dengan 4 orang Masters yang lain.
Hasilnya alhamdulillah dalam April 2018, saya berjaya bantu seorang downline saya untuk rank up sebagai Supervisor. Beliau memperolehi bonus sebanyak RM2ribu++.
Bonus yang bakal diterima seorang supervisor baru Shaklee, lebih Rm2000

Bonus yang bakal diterima seorang supervisor baru Shaklee, lebih Rm2000

projek buat duit shaklee

Supervisor baru saya yang muncul hasil Projek Buat Duit RM2000 Sebulan

Alhamdulillah tim saya makin berkembang. Seorang demi seorang naik rank. Setiap bulan ada je yang naik rank. Sebagai mentor, saya puas hati. Puas hati sebab dapat bantu ramai yang naik rank, dapat menjana pendapatan keluarga. Kita pun tahu iklim ekonomi negara / keluarga kurang baik. Dapat bantu macamni mendatangkan kepuasan kepada saya.

Korang ada masalah camni tak?

  • Kerja tapi perbelanjaan lebih lagi daripada gaji. Sekarang kan banyak betul belanja, semua benda nak kena ada duit. Ramai semakin tertekan sebab tak cukup duit untuk menyara keluarga.
  • Bebanan hutang yang terlalu banyak. Hutang PTPTN lagi, mana yang beli kereta dan rumah, hutang kad kredit dan macam-macam lagi. Dapat gaji, habis kat bayar hutang je.
  • Tidak dapat nak simpan duit. Ini pun ramai betul tak? Nak simpan duit kononnya tapi awal bulan lagi poket dah mula kering. Cakaplah nak jimat cermat, habis sampai ke dinding dah kita berjimat. Tak sempat langsung nak menyimpan.
  • Tak sempat nak hulur kat mak ayah. Sadis yang ni. Rasa bersalah setiap bulan sebab tak mampu nak hulur kat mak ayah. Siap mak ayah pulak derma kat kita. Huhuh
Dan macam-macam tujuan kalau kita nak duit ni kan. Ada yang suka nak melancong, nak beli kereta, nak beli rumah dan lain-lain. Korang tau tak dengan projek buat duit rm2000 sebulan ni sebenarnya dah bantu ramai orang macam saya dapat capai impian.

Apa Itu Projek Buat Duit RM2000 Sebulan?

Projek Buat Duit RM2000 Sebulan Bersama bersama LAT Family ni best sebabnya kita ada 20 orang mentor yang akan berkongsi 20 silibus selama 20 hari. Kenapa kita buat selama 20 hari dan berterusan? Sebab orang nak mula bisnes ni perlukan ilmu yang betol bagaimana hendak bermula.

Jadi, bila kita adakan kelas berterusan, cepatlah tau nak buat macamana kan. Laju lah jualannya. Insyallah. Itulah usaha kita dalam memastikan semua peserta projek buat duit ni dapat hasilnya.

Projek ni diterajui oleh 4 orang Master Coordinator dari LAT Family.

20 orang mentor terlibat dalam Projek BUat DUit termasuk saya

20 orang mentor terlibat dalam Projek BUat DUit termasuk saya

Jika kita dapat duit tambahan RM2000 sebulan dari bisnes kan? Apa kita rasa? Apa yang boleh dibuat dengan RM2000 ni?

Mungkin kita boleh bayar hutang. Juga bayar sewa rumah mahupon loan rumah. Kita juga boleh guna untuk simpanan dan keperluan di kala kecemasan. Tak terkecuali kita juga boleh guna untuk tampung keperluan harian dan tidak lagi perlu ikat perut.

Setakat ini, sudah lebih 600 orang ahli yang turut serta dalam Projek Buat Duit kami ini.

AYuh sertai Projek Buat Duit rm2000 dengan tim saya

AYuh sertai Projek Buat Duit rm2000 dengan tim saya

10 sebab anda patut join #ProjekBuatDuitRM2000

  1. 20 mentor, 20 silibus, 20 hari
  2. Dinaungi 4 master yang dah terbukti berjaya dengan sales tertinggi Rm3 juta sebulan.
  3. Pelbagai marketing tools terkini disediakan
  4. Ilmu bisnes bernilai RM100 ribu diberi PERCUMA
  5. Exclusive Telegram & Facebook Group
  6. Personal coaching bersama leaders
  7. Melbourne, Australia Trip bersama team #ProjekBuatDuitRM2000
  8. Support Group yang meriah dan sentiasa aktif
  9. Ilmu nutrisi yang lengkap

Anda ada masalah kewangan dan nak selesaikan sekarang?

Anda ada kawan yang sangat tertekan dan hampir gila akibat hutang yang menjerut diri?

Anda ada saudara yang sedang derita dikejar along kerana tak mampu bayar hutang?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu dalam buat Projek Buat Duit RM2000 Sebulan Bersama LAT Family.

Nak join projek buat duit RM2000 sebulan ni juga?

Boleh klik link di bawah ye untuk direct wasap.

http://projekbuatduitmaf.wasap.my

Dan ini dia senarai 20 orang mentor yang berkongsi ilmu dalam projek buat duit ini.

 

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge