Call nowWhatsapp

Pesta Vivix Shaklee Februari 2019

Hampir seminggu di bulan Februari, berita baik buat semua penggemar Vivix Shaklee. Vivix Shaklee pada bulan ini dipilih sebagai promosi besar-besaran dari Shaklee!

Promosi Vivix Shaklee Bulan Februari 2019

1. Promosi Vivix Shaklee Untuk Ahli Baru

Istimewa pada bulan Februari ini, Vivix boleh didapati dengan harga diskaun sekiranya anda beli 2 botol sekaligus. Kalau 1 botol sahaja, harganya RM475.

Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Vivix Twin
Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Vivix Twin

Tapi promosi Vivix Shaklee bulan Februari, harga 2 botol Vivix ini hanya bernilai RM684. 

Bermakna anda dah boleh jimat RM266. Tentulah lebih menguntungkan kalau ambil 2 botol terus, kan?

Dan bukan itu sahaja. Ahli-ahli baru Shaklee yang mendapatkan 2 botol Vivix ni sekarang akan dapat juga:

  • FREE membership yang bernilai RM65.
  • Free postage bernilai RM10.
  • FREE gift water tumbler bernilai RM25.
  • Cash rebate sebanyak RM34 yang akan terus masuk ke akaun bank mereka.

Total penjimatan adalah sebanyak RM400. Ha, banyaknya! Tapi kena ambil 2 botol terus tau. Kalau beli 1 botol sahaja, tak dapat keistimewaan harga promosi ini ye.

Tak lupa juga, setiap pembelian anda akan mendapat FREE consultation mengenai cara-cara pemakanan Vivix, cara penyimpanan Vivix, perkara-perkara yang perlu dijauhkan ketika mengambil Vivix, dan bantuan consultation sekiranya anda rasa sebarang masalah.

2. Promosi Vivix Shaklee Untuk Semua

Di atas adalah promosi untuk ahli baru. Bagaimana pula dengan ahli sediada?

Promo Vivix Shaklee Untuk 2019
Promo Vivix Shaklee Untuk 2019

Untuk ahli sediada, anda juga berpeluang menyertai PestaVivix ini dengan membeli 2 botol Vivix pada harga RM760.

Ya, memanglah harga normal RM760, tapi bersama-sama pakej tersebut anda akan dapat angpow.

Angpow tersebut berisi nilai produk percuma. Ada banyak produk percuma ditawarkan, dan nilainya ratusan ribu RM. Ada yang berjaya dapat Vivix percuma, ada yang dapat barangan Youth dan macam-macam lagi!

Untung betul! Ahli baru pun boleh dapatkan angpow ini jika membeli lagi 2 botol Vivix Shaklee.

Jadi tak kira anda ahli baru atau ahli sediada, anda berpeluang menyertai PestaVivix ini beramai-ramai.

Semakin banyak anda beli, semakin banyak produk percuma anda boleh dapatkan.

Kenapa Best Sangat Vivix Shaklee?

Apakah Vivix Shaklee?

Sejak 2012 yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix, produk suplemen revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular.

Lebih daripada 1 juta botol Vivix telah pun dijual. Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-bertahun oleh Shaklee, Syarikat No. 1 suplemen makanan di Amerika.

Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular.

Ada beberapa point saya ingin highlight:

Gabungan 4 ramuan utama menjadikan Vivix sangat berkuasa!
Gabungan 4 ramuan utama menjadikan Vivix sangat berkuasa!

1. Bagaimana Vivix Shaklee Bantu Tingkatkan Kesihatan Kita?

Vivix mengandungi Resveratrol yang berkuasa memperbaiki DNA dan sel, kita boleh berikhtiar untuk memperbaiki tahap kesihatan organ-organ dalam tubuh badan kita.

Sel-sel membentuk tisu, tisu-tisu membentuk organ, dan organ-organ membentuk sistem.

Jadi bila Resveratrol memperbaiki sel, ia akan turut memperbaiki tisu dan seterusnya memperbaiki kesihatan organ tubuh badan kita.

Konsep nutrisi Resveratrol adalah memperbaiki dari puncanya. Kemudian dari situ, ia mewujudkan tubuh badan yang sihat. Bila sel-sel kita sihat, badan juga akan sihat. Itu konsepnya.

2. Kebaikan Vivix Shaklee

Banyak sangat kebaikan Vivix Shaklee ni, sementelahan ia merupakan bahan mengandungi polifenol dan antioksidan. Antaranya:

Baca mengenai Kajian Telomere yang memenangi hadiah nobel dalam kategori perubatan DI SINI.

Vivix mampu memperbaiki sel sehingga ke peringkat paling kecilnya iaitu DNA. Sel dan DNA dalam tubuh badan kita ini selalu rosak setiap hari yang mana salah satu penyebabnya adalah dari radikal bebas.

Apabila DNA mengalami kerosakan, ini akan menyebabkan proses penuaan menjadi lebih cepat. 

Baca juga mengenai : Apa Pentingnya Antioksida

Dengan Vivix, ia akan membantu melambatkan proses penuaan dengan melindungi tubuh kita daripada cepat rosak.

Sebagai contoh, seseorang yang telah menjalani rawatan kemoterapi dalam usaha merawat kanser boleh mengambil Vivix selepas selesai kemoterapi supaya dapat membantu mempercepatkan pemulihan sel tubuh yang telah rosak akibat rawatan kemo.

Apabila semakin meningkat umur, tubuh kita akan lebih banyak terdedah kepada risiko penuaan akibat sel badan yang kehilangan tenaga.

Vivix membantu menguatkan sel dalam badan untuk menghasilkan tenaga dan membantu memperlahankan proses penuaan.

Apabila semakin tua, kecerdasan otak dan kecergasan badan semakin merosot. Tubuh badan akan mula merasa lenguh dan tidak bermaya.

Dengan Vivix, ia dapat membantu badan menjadi lebih cegas dan otak lebih cerdas dan sekaligus membantu mengembalikan keremajaan.

Kekalkan kesihatan sel dengan nutrisi yang sihatkan sel
Kekalkan kesihatan sel dengan nutrisi yang sihatkan sel
Sel unit terkecil tubuh, ia sihat, tubuh kita pun sihat
Sel unit terkecil tubuh, ia sihat, tubuh kita pun sihat
Sel sihat, kulit kita sihat dan berseri-seri
Sel sihat, kulit kita sihat dan berseri-seri
Sel sihat, kesihatan kita ditahap optimum, cegah penyakit kronik
Sel sihat, kesihatan kita ditahap optimum, cegah penyakit kronik
Sel sihat, berat badan kita pun terkawal
Sel sihat, berat badan kita pun terkawal
Bila sel kita sihat, sistem imun kita lebih kuat
Bila sel kita sihat, sistem imun kita lebih kuat
Bila sel kita sihat, tenaga kita pun terjaga
Bila sel kita sihat, tenaga kita pun terjaga

4. 4 Mekanisme Penuaan Pada Tahap Sel

Ada 4 cara penuaan pada sel berlaku:

Polifenol dan resveratrol gabungan terbaik dengan 4 mekanisme penuaan
Polifenol dan resveratrol gabungan terbaik dengan 4 mekanisme penuaan

1.Kerosakan DNA

  • Setiap hari, setiap sel tubuh kita diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA.
  • Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan daripada yang asal) yang akan mengganggu fungsi dan panjang umur.
  • Ramuan Vivix mampu melindungi dan memperbaiki sel DNA.

2. Pengawalan Genetik

  • Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sel.
  • Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-sel

  • Mitokondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Namun, apabila kecekapan mitokondria menurun, fungsi sel juga turut menurun.
  • Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE

  • Penimbunan protein AGE (advanced-glycation-end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu kekuatan sel dan panjangnya umur.
  • Ramuan Vivix adalah 10 kali lebih kuat daripada Resveratrol (kandungan unik dalam anggur “Muscadine”) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.
  • Di dalam satu penemuaan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular, melawan penuaan pada tahap selullar dan lebih daripada itu

Ingin Maklumat Berkenaan Vivix Shaklee?

Jemput baca lagi selanjutnya tentang apa kata pengguna VIvix Shaklee dalam pelbagai condition seperti berikut:

Penutup

Konsep Vivix adalah merawat sel yang merupakan unit paling kecil di dalam tubuh badan kita terlebih dahulu. Vivix Shaklee berkuasa menembusi sehingga ke peringkat paling asas di dalam sistem tubuh badan manusia ini iaitu DNA.

Jadi, bila DNA dan sel dibaik pulih, tisu dan organ juga turut sama dibaiki. Bila itu terjadi, kita akan perasan yang organ kita seperti jantung, kulit, saraf, dan tulang akan menjadi semakin kuat dan semakin sihat dan cergas.

Promosi Vivix Bulan Februari 2019

Sekarang sehingga 28 Februari 2019, terdapat harga promosi untuk setiap pembelian Twinpack Vivix. Jangan lepaskan peluang untuk menikmati harga promosi ni ye. Bukan selalu ada harga runtuh macam ni. Sekali-sekala je ada.

Nasihat saya, dapatkan terus kelebihan mendapatkan keahlian percuma sebagai ahli Shaklee dengan setiap pembelian Twinpack Vivix ini. Once anda dah dapat keahlian ni, anda bakal menikmati:

  • Harga ahli untuk kesemua produk Shaklee
  • Konsultasi percuma dan berterusan untuk kesemua set kesihatan Shaklee
  • Bimbingan berterusan untuk memulakan bisnes Shaklee
  • Berpeluang menyertai sharing mengenai topik-topik kesihatan dan bisnes secara online.
  • Ketahui segala info terkini mengenai promosi Shaklee
  • Peluang mengetahui tarikh-tarikh Health & Wellness Talk yang disampaikan oleh ahli nutrisi Shaklee dan menghadirinya.
  • Peluang menjalani health check-up seperti BMI test, skin check dan bone check secara percuma.
  • dan banyak lagi keistimewaan! Dah join baru tahu!!

Bagaimana Nak Dapatkan Vivix Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Beli Vivix Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

4 thoughts on “Pesta Vivix Shaklee Februari 2019

Leave a Reply to Wan syahida Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge