Call nowWhatsapp

Pakej Menarik Dalam Jom Detox Jutawan

Pakej Menarik Dalam Jom Detox Jutawan

Sebelum saya bagitau pilihan-pilihan pakej menarik dalam #JomDetoxJutawan, ramai sangat teruja nak tau bagaimana berkesannya program Detox Shaklee ini.

Kenapa Guna Suplemen Untuk Detox?

1. Keperluan suplemen

Mungkin ramai tertanya-tanya kenapa mesti ambil pakej suplemen Shaklee? Tak bolehkah bayar coaching fees sahaja?

Program Detox Shaklee adalah powered by Shaklee merupakan program detox secara holistik. Pengambilan nutrisi yang sihat dan diperlukan oleh organ-organ detox untuk menjadikan sistem detox dapat berperanan secara optimum.

Anda perlukan vitamin dan mineral suplement bukan kerana anda tidak mendapatkan mereka dari makanan, tapi kerana makanan yang anda makan tidak menyediakan vitamin dan mineral terus dari tanah atau telah kehilangan vitamin dan mineral ini sebelum makanan ini sampai kepada anda.

Kebanyakan vitamin dan mineral pula tidak dapat dibuat sendiri oleh sistem tubuh kita, malah perlu diambil daripada makanan. Jika keadaan begini, berapakah nilai vitamin dan mineral yang kita berjaya ambil?

Lebih teruk lagi, dalam kesibukan kita atau perhatikan saja anak-anak kita, mereka tidak mengambil makanan seimbang, betul tidak? Samalah, kita pun selalu juga tidak mengambil makanan seimbang. Jadi keadaan ini lebih meningkatkan kemungkinan anda tidak mendapat cukup vitamin dan mineral.

Jadi, jika anda fikir anda mampu mendapatkan vitamin dan mineral daripada makanan yang anda makan, fikirkan semula!

2. Pengalaman Buat Detox Tanpa Suplemen

Bila detox, even dalam apa-apa program detox sekalipun, 80% proses detox tu sendiri dibuat oleh hati.

Saya ada beberapa orang kawan. Mereka bagitau saya, dia ada buat detox tapi tak ambil supplement/vitamin. Ini program detox lain, tapi dia bagitau, sepanjang join detox tanpa ambil apa-apa supplement, badan dia rasa sangatla tak selesa.

Sama juga dengan diet. Ingat. Bila kita diet, kita kurang makan.

Bila kurang makan, badan kita kurang zat. Kalau badan kurang zat, boleh membawakepada penyakit lain juga tu. Jadinya, soalan saya, zat yang diperlukan oleh tubuh kita tu, kita nak dapat dari mana?

Haa.. Itulah fungsi supplement. Untuk support organ detox kita.

Untuk rapatkan jurang nutrisi.

Faham kan?

2. Kenapa Gunakan Suplemen Shaklee?

“Kenapa pilih Shaklee supplement? Kenapa bukan supplement lain?”

Jawapan kepada persoalan ni ialah: Sebab shaklee memang company suplemen terbaik.

Kenapa saya cakap Shaklee ni company supplement terbaik?
Sebab pertama: Shaklee ada landmark study.

Landmark study ni bahasa mudahnya ialah kajian saintifik yang dilakukan oleh para saintis terhadap produk-produk mereka. Yang bestnya, kajian saintifik dilakukan ke atas manusia tu sendiri . Kajian bukan dilakukan ke atas haiwan.

Result kajian semua ada di publish di website tertentu(anda boleh google) dan semua result kajian adalah sangat-sangat memberangsangkan

Landmark Study Shaklee Membuktikan Shaklee adalah suplemen yang berkesan dan selamat untuk jangkamasa panjang

Pakej Menarik Dalam Jom Detox Jutawan

Inilah yang ramai tertunggu-tunggu kan, macamana cara nak join program Jom Detox Jutawan? Terma dan syarat seperti berikut:

  • Hubungi saya sendiri (Coach Anah) atau anda boleh juga hubungi mana-mana Coach yang berada dalam tim saya, MAF Empire.
  • Jadi ahli Shaklee. Ini wajib ya.
  • Pilih mana-mana pakej yang sesuai untuk anda. Pakej-pakej ada seperti dibawah.
  • Isi borang pengenalan diri sebagai peserta detox Shaklee. E-form ini akan diberikan oleh Coach anda sebelum program detox bermula.
  • Enjoy your detox! Fasten your seat belt!

Simple je kan? Jadi pakej apa yang anda boleh pilih? Pilihan pakej ada 2 sahaja, seperti berikut:

Set Gold Jom Detox Shaklee
Set Gold Jom Detox Shaklee
Set Platinum Jom Detox Shaklee
Set Platinum Jom Detox Shaklee
Set Diamond Jom Detox Shaklee
Set Diamond Jom Detox Shaklee

Pening juga kan banyak sangat pakej ni, yang mana satu sepatutnya jadi pilihan anda? Boleh baca kesimpulan berikut. Kalau Set Diamond tu maknanya dapat semua kelebihan.

Kelebihan yang ada dalam setiap pakej Jom Detox Jutawan
Kelebihan yang ada dalam setiap pakej Jom Detox Jutawan

Fungsi Suplemen Dalam Set Detox Shaklee

Macam saya cakap di atas tu, suplemen ni support system detox jadi fungsinya mengoptimumkan fungsi penyikiran badan melalui nutrient semulajadi.

Fungsi suplemen adalah seperti berikut:

1. Herblax – Detox Usus

Bahasa mudah orang biasa : Cuci kerak usus. Daun Senna adalah herba yang sangat mesra dengan kolon. Ia membantu mengurangkan masalah sembelit dan melancarkan proses pencernaan. Daun Senna memang terkenal dari zaman dahulu kala sebagai julap lembut.

2. DTX Complex – Detox Hati

Ramuan DTX terdiri daripada:

  • Biji Milk Thistle
  • Cendawan Reishi
  • Kunyit
  • Bunga Dandelion
  • Biji schizandra chinesis
  • Artichoke
  • Alfalfa

Kaya dengan herba yang dikenali sebagai “Liver Tonik” – Milk Thistle. Ia membantu mengembalikan tenaga dan membantu kulit lebih cantik dan berseri. DTX Complex membantu menghasilkan protein yang membantu dalam proses REGENERASI SEL HATI dan mengekalkan pengaliran HEMPEDU yang Normal.

3. Alfalfa Complex – Detox Darah

Kaya dengan klorofil, tinggi alkali, bantu proses detox lebih lancar. Antara intipati terpenting Alfalfa Complex adalah:

  • Kaya Klorofil >>4 kali ganda dari sayur hijau.
  • Klorofil = blood purifier = bawa oksigen dalam darah.
  • Juga membatu menurunkan berat badan berlebihan.

Orang yang selalu letih tanda badan banyak asid. jadi Alfalfa ni bantu sebab tinggi dalam alkali

4. Peppermint Ginger Plus

Peppermint Ginger Plus melancarkan penghadaman dan Angin kesan Detox. Ia juga mengurangkan ketagih gula.

5. Vivix – Detox Sel

Vivix – Detox start dari dlm Sel! So, Vivix ni bantu lindungi sel, organ, badan secara menyeluruh. Vivix ni beri super extra power. Kalau detox tak nak rasa lemau, letih, melepek, wajib ambil Vivix. Bayangkan macam ni, detox ni kita buat program penyusian tubuhkan.

Dalaman dan bersih semua, kita jaga, repair yang rosak, pulihkan balik yang slow. Lindungi (coating) sel. Maka vivix ni pelengkap hebat dalam program detox.

Kaya dengan Polyphenol yang tinggi ANTIOKSIDAN. Tonik paling baik untuk meningkatkan tenaga dan bertindak sebagai agen anti-penuan. Ia tonik ANTI RADANG, ANTI OKSIDAN, ANTI KANSER & ANTI PENUAAN.

Maklumat lanjut berkenaan pakej di atas boleh hubungi nombor di bawah.

Anda Berminat? Sertai Jom Detox Jutawan Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetox, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai Jom Detox Jutawan?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai Jom Detox Jutawan Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

20 thoughts on “Pakej Menarik Dalam Jom Detox Jutawan

    • Raihanah Ahmad says:

      tak perlu follow pape, just register dengan ur trusted seller, nanti pengedar tu akan update pape pada lia. Sayang kalau tak jadi member

Leave a Reply to Lia Hasty Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge