Call nowWhatsapp
Vitamin Cerdik By Coach Anah

Omega guard untuk semua ahli keluarga

Bulan ini promo omega guard. Omega guard memang terbaik coz boleh diambil oleh semua ahli keluarga. Lebih lagi omega guard merupakan minyak ikan terbaik kerana melalui penapisan yang banyak peringkat menyebabkan kesan pencemaran mercury hampir pasti tiada. Hubungi saya segera untuk booking atau pembelian 0122195919 https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Shaklee untuk kesihatan keseluruhan

Sebenarnya ramai belum tahu bahawa vitamin Shaklee menawarkan vitamin untuk semua ahli keluarga, juga untuk pelbagai taraf kesihatan. Kebanyakan daripada vitaminnya telah pun saya cuba. Jom kita lihat Set Immune Booster  Immune Booster set. Ini penting terutama bagi menguatkan sistem pertahanan badan seseorang. Anda selalu demam, selesema atau batuk? Awas itu petanda penyakit, jika dibiarkan […]

Bagaimana Kesihatan dan Tenaga Tip Top

Alhamdulillah hari ini 6/11/2013 Rabu akhirnya penantian berakhir.Saya mengendalikan pusat latihan bagi pihak syarikat untuk projek kerajaan. Sekian lama menanti untuk mengadakan latihan yang asyik tertunda. Alhamdulillah pagi ini berjalan dengan lancar. Kami dijangka melatih 20,000 orang pengguna yang rata-rata adalah pekerja kerajaan. Persediaan telah dilakukan lebih awal, sekitar 6 bulan yang lalu dengan persiapan lebih […]

Vitamin C Sustained Release (SR)

Semalam ada kenduri aqiqah anak saudara baru di rumah. Alhamdulillah majlis lancar dengan 1 ekor kambing habis dengan sangat cepat. Pada masa yang sama, ada yang bertanya kepada saya, Vitamin C adakah?Ramai yang menanti Vitamin C ini, seingat saya sejak setahun yang lalu. Ramai yang telah kecewa di tengah jalan. Namun ramai juga yang masih menaruh […]

Mencapai Inner Peace

Bagaimana mencapai inner peace?Pernah tengok Kungfu Panda? Salah satu scene yang memang menarik dan boleh dipraktikkan adalah bagaimana mencapai inner peace. Jika dapat mencapai inner peace, insyaAllah hidup tenang dan kita dapat mencapai segala impian.Salah satu cara mendapatkan inner peace adalah “affirmative”. Tuliskan mungkin 10 kata-kata perangsang di atas sekeping kertas. Tulislah seperti “Aku anak […]

Vita C Sustained Release by Shaklee

Berita @ SMS gembira semalam yang diterima ” SR Vita C is now available” makanya fenomena mengerumuni HQ Shaklee dan branch pun bermula. Kawan saya tunggu dari jam 9 pagi di Shaklee dan hanya sampai rumah menjelang Maghrib semata mata SR Vita C ini. Apa yang best sangat dengan SR Vita C nih? Meh kita […]

Vitamin C Sustained Released Kembali

Setahun Menghilang Sekarang Menjelang Vitamin C telah tiba Selamat mendapatkannya *nyanyi dengan nada irama lagu selamat hari raya alunan allahyarham dato’ ahmad jais Vitamin C terbaik di dunia telah kembali. Kenapa ia terbaik? Sebab sifat sustained releasenya Sebab kandungan bioflavonoids nya Sebab bebas dari GMO (dah check vitamin anda ada GMO tak?) Sebab bebas dari […]

Awet muda dengan Shaklee Collagen Powder

Selamat hari raya aldiladha buat semua…Alhamdulillah…setel korban kami bulan ni..semoga segala korban kami diberikan pahala berlipatganda dan sampai segala kebaikan yang kami lakukan kerana Allah Taala..Pagi ni saya nak share kisah seorang cicit saya dalam Shaklee yang berikan Shaklee Collagen powder kepada ibu kandungnya…hmm…memang tak salah langkah la apabila gunakan Shaklee Collagen powder ni…memang superb! […]

Kenapa Saya Jadi Ahli Shaklee?

Jom sama2 melakukan yg lbh baik…..kearah hidup yg lbh baik…Jom join shaklee…Segalanya semuladi… Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Shaklee Collagen Powder Bukan Sekadar Untuk Kulit

Tua sebelum usia? Liang roma besar, pigmentasi, jeragat dan kulit kekuningan? Lingkaran hitam bawah mata? Penglihatan kabur? Kulit berkedut? Kuku senang pecah? Semua ini adalah KESAN KEHILANGAN KOLAGEN! Kolagen adalah sejenis protein utama bagi tisu sokongan dalam badan kita, untuk keanjalan dan kekenyalan kulit. Antara sumber kolagen terbaik ialah kolagen bersumber ikan laut dalam kerana […]