Call nowWhatsapp

Jualan Bulanan Shaklee Terus Melonjak

Best kan dapat pendapatan begini dalam masa sebulan?

Alhamdulillah sudah berlalu bulan Ogos 2020. Ini bermakna sudah 5 bulan berlalu sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan sejak 18 Mac 2020 yang lalu gara-gara wabak Cov-19.

Apa yang menarik ialah, saya ingin memberikan data berikut kepada anda.

Jualan Bulanan Shaklee Malaysia Terus Melonjak

Prestasi terbaik Shaklee Malaysia direkodkan pada Mac 2014 bilamana dapat membuat jualan sebanyak RM30 juta dan salah seorang upline saya ketika itu memperolehi pendapatan rm900ribu sebulan.

Bayangkan betapa besar organisasi beliau dan berapa banyak yang Shaklee mampu bayar kepada anda, jika anda benar-benar layak.

Shaklee tak pernah persoalkan pun berapa banyak anda mampu dapatkan, sebaliknya andalah yang tentukan berapa anda mahu.

Rekod jualan tahun ini sangat memberangsangkan. Sejak Mei 2020, jualan Shaklee Malaysia semakin meningkat. Ikuti data berikut:

  • Jualan Shaklee Malaysia Jun 2020 sebanyak rm20juta
  • Jualan Shaklee Malaysia Julai 2020 sebanyak rm25juta
  • Jualan Shaklee Malaysia Ogos 2020 sebanyak rm27juta

Semakin naik, semakin naik, tak mustahil bulan ini, September 2020 Shaklee Malaysia akan mencatatkan jualan rm32juta, insyaAllah.

Jualan Grup Master Hj Roslan 80% daripada Keseluruhan Shaklee Malaysia

Yes ini lagi best.

Daripada jualan total rm25juta (Julai 2020), jualan kami dalam grup naungan Master Hj Roslan (super upline saya 6 level atas saya), adalah sebanyak rm20juta.

Ini bermakna 80% daripada jumlah jualan bulanan Shaklee datangnya daripada grup kami.

Maknanya apa? Maknanya peluang kejayaan adalah lebih besar dalam grup kami, insyaAllah.

Shaklee Peruntukkan Dana Besar Setiap Tahun Untuk Ujian Kualiti

Saya bukan fanatik.

Kenapa saya langsung tak ragu-ragu dengan produk Shaklee?

Lihat angka ini. Jumlah yang BESAR ini diperuntukkan oleh khas untuk menjalankan ujian- ujian KLINIKAL setiap tahun. Walaupun Shaklee bukan syarikat ubat. Tapi Shaklee sangat komited suplemen yang dikeluarkan mestilah memetahu falsafah Shaklee

S A F E . P R O V E N . E F F E C T I V E

P/s : Itu nilai dalam USD. Cuba convert dalam ringgit Malaysia 😉

USD250 juta untuk ujian kualiti Shaklee
USD250 juta untuk ujian kualiti Shaklee

Bottom Line

Saya sentiasa optimis dengan bisnes Shaklee. Anda bagaimana?

Ingin mulakan bisnes bersama kami?

Peluang pendapatan unlimited dengan Shaklee, buatlah sungguh-sungguh, komited, fokus dan anda juga berpeluang bergelar jutawan bersama bisnes Shaklee.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

10 thoughts on “Jualan Bulanan Shaklee Terus Melonjak

  1. Mahamahu says:

    Dalam musim pendamik ini memang sangat ramai orang cari produk kesihatan ni bagus lah siapa yang mengusahakan jualan Shaklee dari mula dulu sekarang dah rasa kesenangannya…

Leave a Reply to Dik bee Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge