Call nowWhatsapp

Jana RM2000 Dengan Bisnes Shaklee

Cara buat rm2000 sebulan dengan bisnes shaklee

Tempohari saya ada kongsikan bagaimana bisnes Shaklee boleh dijadikan side income atau pendapatan sepenuhnya untuk anda. Hari ini saya nak kongsikan dengan cara anda jana RM2000 daripada Shaklee apabila anda berbisnes dengan Shaklee.

Cara Jadi Ahli Shaklee

Saya ada kongsikan Cara Jadi Ahli Shaklee sebelum ini yang mana ada 3 pilihan.

  • Bayar yuran RM65 dan dapat memberkit Shaklee
  • Beli produk Shaklee bernilai RM700 dan dapat keahlian percuma Shaklee beserta memberkit Shaklee. Contohnya anda beli Set Detox telah melayakkan anda mendapat keahlian percuma.
  • Beli mana-mana antara 3 set Jom Shaklee dengan 10% diskaun dan dapat keahlian percuma Shaklee dan memberkit Shaklee.

Apa yang menarik, bermula 26 September 2019, Shaklee perkenalkan 3 pakej menarik:

  • Set Gold Detox
  • Set Platinum Detox
  • Set Diamond Detox

Ayuh kita tengok satu per satu.

1. Set Gold Detox

Set Gold Jom Detox Shaklee
Set Gold Jom Detox Shaklee

Set ini mengandungi 5 produk iaitu:

  • Cinch Shake
  • Herblax
  • Alfalfa Complex
  • Peppermint Ginger Plus

2. Set Platinum Detox

Set Platinum Jom Detox Shaklee
Set Platinum Jom Detox Shaklee

Set ini mengandungi 6 produk iaitu:

  • Vivix
  • Cinch Shake
  • Herblax
  • Alfalfa Complex
  • Peppermint Ginger Plus

Penambahan Vivix Shaklee dalam set ini adalah untuk memperkasakan lagi program detox kita.

3. Set Diamond Detox

Set ini mengandungi 6 produk iaitu:

Set Diamond Jom Detox Shaklee
Set Diamond Jom Detox Shaklee

Ada 9 produk dalam set ini, iaitu:

Cara Jana RM2000 Dengan Bisnes Shaklee Melalui Jom Detox Jutawan

Bagi yang nak menjana pendapatan melalui bisnes Shaklee, ada 2 cara untuk anda mulakan bisnes Shaklee dengan mudah menggunakan Program Jom Detox Jutawan.

Sebelum itu, saya pernah tuliskan posting tentang Tawaran Bisnes Menarik Melalui Jom Detox Jutawan, anda boleh klik link tersebut:

Bagaimana nak berbisnes dengan Jom Detox Jutawan?

1. Dapat minima rm150 bagi setiap 3 orang ahli baru beli Pakej Jom Detox Jutawan

Bagi sesiapa yang nampak peluang bisnes dan menjana pendapatan dengan Shaklee, boleh gunakan cara ini.

Caranya ialah, dapatkan 3 orang ahli baru dalam tempoh 1 bulan yang beli Pakej Jom Detox Jutawan. Pakej seperti apa yang saya kongsikan di atas.

Program Prove It Challenge Daripada Shaklee untuk jana pendapatan
Program Prove It Challenge Daripada Shaklee untuk jana pendapatan

Bagi setiap orang yang anda daftarkan anda akan dibayar rm25. Bagi setiap 3 orang yang anda daftarkan melalui pakej Jom Detox, anda akan dibayar rm150 tambahan daripada Shaklee.

Maknanya begini:

  • 1 orang berdaftar, anda dapat rm25
  • Tambahan rm75 jika anda daftar 3 orang ahli baru melalui Jom Detox Jutawan dalam masa 1 bulan
  • Bonus bulanan Shaklee

Semua ni perlu dalam masa 1 bulan, alhamdulillah tengok leader saya ni pun dah dapat RM150 dalam tangan, sebab berjaya dapat 3 orang baru 2 hari dilancarkan.

Seorang downline saya sudah confirm dapat RM150 baru 2 hari projek ini dilancarkan
Seorang downline saya sudah confirm dapat RM150 baru 2 hari projek ini dilancarkan

Jangan berhenti pada 3 orang sahaja, cari lagi, semakin ramai, semakin meriah, dan semakin banyak pula pendapatan anda.

2. Jana RM2000 Dengan Bisnes Shaklee Melalui Jom Detox Jutawan

Ini paling best!!

Tadi ada 3 orang beli dengan anda kan. Kalau setiap 3 orang tu jual juga 3 set, anda akan dapat RM2000!!

Inilah peluang besar untuk grow betul-betul dalam Shaklee. Inilah masanya. Bagi anda yang serius nak buat duit, ayuh jangan lengah-lengah, hubungi saya sekarang.

Anda boleh baca link berikut yang saya rasa amat bermanfaat untuk anda:

Kenapa Jom Detox Jutawan Jadi Pilihan Jana Pendapatan

Kalau anda nak tau, Shaklee adalah syarikat yang sangat besar dan kukuh. Sepanjang 7 tahun saya buat bisnes dengan Shaklee memang Shaklee tak pernah lambat bayar bonus. Apa yang Shaklee janjikan semuanya ditepati dengan luar dari apa yang kita fikirkan. Lebih dari apa yang kita bayangkan. Ini yang buat saya tersangat setia dengan Shaklee.

Produk Shaklee yang ni semua memang hot staff. Sangat sangat cepat kesan dan tersangat berbaloi. Saya berani potong jari kalau tipu tau. Memang berbaloi. Semuanya yang dalam poster tu saya, suami, anak anak, mak ayah semua guna setiap hari. Memang ada kat rumah kami.

Testimoni terlalu banyak yang guna produk ni. Dan Vivix adalah top seller dalam Shaklee. Produk ni umpama bercakap sendiri sebab ia bagi kesan yang sangat hebat!

Dan pula dengan program Jom Detox Jutawan ini lebih istimewa berbanding grup lain. Sebab apa?

  • Jom Detox Jutawan telah beroperasi selama hampir setahun (anniversary pada November 2019)
  • Ribuan peserta telah mendapat manfaat daripada program ini sejak ia dilancarkan
  • Memiliki certified coach
  • Proven success: berjaya bantu turunkan berat lebih daripada 3000kg dalam tempoh setahun ini
Dalam 7 batch detox, kami telah bantu buang hampir 2000 kg dan 3000 inci daripada kalangan peserta
Dalam 7 batch detox, kami telah bantu buang hampir 2000 kg dan 3000 inci daripada kalangan peserta

Data diatas ini untuk 7 batch sahaja, sekarang kita di batch 15.0. Memang lebih daripada 3000 kg berjaya dibuang oleh peserta.

Ada beberapa link yang saya fikir bermanfaat untuk anda:

Jadi jom. Hubungi saya. Saya bantu anda untuk berjaya bina income dan buat duit tanpa modal dan modal yang tersangatlah rendah ni. Hubungi saya segera. Sebabnya offer ni akan tamat pada 28 Februari 2019. Jadi bertindak segera ye.

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

17 thoughts on “Jana RM2000 Dengan Bisnes Shaklee

  1. De Alif says:

    Banyak jugak nak kena labur tu… but again, depends on the goal… kalau memang dah ada plan sendiri dan confident that the plan woulkd work… just go about it… if else, boleh juga mulakan sedikit demi sedikit… apa-apa pun, good luck in everything that all of us are pursuing ya…

    • Raihanah Ahmad says:

      sikit je sebenarnya. kalau taknak beli pape, just yuran rm75. kalau beli suplemen utk diri sendiri. tak payah pun simpan stok

  2. Lia Hasty says:

    Lia pengguna produk Shaklee tapi belum lagi nak jadi ahli. Takut takde masa nak bagi komitmen busy dengan kerja. Selalu beli support members yang ahli shaklee jugak

Leave a Reply to Mohamad Khairil Bin Hassan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge