Call nowWhatsapp

Jana RM1500 Dengan Bisnes Shaklee

cara bisnes shaklee sampai jadi

Kelmarin saya ada update tentang promosi keahlian percuma Shaklee. Hari ini saya nak kongsikan dengan anda tawaran RM1500 daripada Shaklee apabila anda berbisnes dengan Shaklee.

Promosi Keahlian Percuma Shaklee

Dalam promosi keahlian percuma Shaklee, ada 3 tawaran set permulaan Shaklee (starter set):

  • Youth Starter Set
  • Vivix 2 botol
  • Set Wellness

Ayuh kita tengok satu per satu.

1. Youth Starter Set

Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Youth Starter
Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Youth Starter

Set ini mengandungi 4 jenis produk iaitu:

Bagi program promosi keahlian percuma Shaklee, anda akan dapat:

  • Keahlian percuma bernilai rm65
  • Pengeposan percuma
  • Percuma Youth magnifying mirror bernilai RM50
  • Rebat tunai RM29

Set Youth Starter ini pada harga normalnya adalah RM850 tanpa Youth Magnifying Mirror dan tanpa keahlian percuma. Tapi sekarang cuma RM614 sahaja, penjimatan hampir rm400! Sangat jimat.

2. Vivix 2 botol

Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Vivix Twin
Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Vivix Twin

Set ini memang sangat glamer selama ini. Bulan ini anda beli, anda dapat jimat sehingga rm400! Sangat berbaloi dan menjimatkan. Dengan promosi keahlian percuma Shaklee, Vivix 2 botol ini anda akan dapat pakej berikut:

  • Keahlian percuma bernilai rm65
  • Penghantaran percuma
  • Cooler bag percuma bernilai rm25
  • Rebat tunai rm34

Harga normal bagi Vivix 2 botol (tanpa cooler bag) adalah rm950, tapi dengan promo keahlian percuma Shaklee anda dapat rm684 sahaja.

3. Set Wellnes

Anda sukakan vitamin? Ini tawaran untuk anda, malah boleh kongsikannya dengan seluruh ahli keluarga anda.

Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Set Wellness
Promosi Keahlian Percuma Shaklee Dengan Set Wellness

Ada 9 produk dalam set ini, iaitu:

Dengan pembelian set wellnes di atas, anda akan dapat:

  • Keahlian percuma bernilai rm65
  • Penghantaran / pos percuma
  • Percuma pillbox
  • Rebat tunai sebanyak rm32

Harga set Wellness ini kebiasaannya RM741 (tanpa pillbox), tapi dengan promosi keahlian percuma Shaklee, anda hanya perlu membayar rm666.90. Penjimatan sebanyak rm220!! Jimat sangat.

Jana RM1500 Dengan Bisnes Shaklee

Ada satu lagi tawaran daripada Shaklee iaitu peluang menjana tambahan pendapatan sebanyak Rm1500!!

Ada 2 cara untuk anda mulakan bisnes Shaklee dengan mudah menggunakan tawaran promosi keahlian percuma Shaklee.

1. Dapat RM465 dan percuma 1 set starter

Jana pendapatan dengan Mudah dengan Shaklee
Jana pendapatan dengan Mudah dengan Shaklee

Bagi sesiapa yang nampak peluang bisnes dan menjana pendapatan dengan Shaklee, boleh gunakan cara ini.

Caranya ialah, cari 6 orang beli salah 1 set daripada 3 set berikut. Maknanya anda jual 6 set daripada mana-mana 3 berikut sahaja.

Pilih mana-mana set dalam gambar ini
Pilih mana-mana set dalam gambar ini

Apa yang anda akan dapat? Anda dapat:

  • 1 set starter percuma! (boleh pilih mana-mana set yang anda sukai)
  • Bonus bernilai rm465!

Fuh, banyaknya!!

Contohnya, anda daftar sebagai ahli Shaklee dengan saya. Kemudian anda share promosi ini dengan kawan-kawan, keluarga dan sanak saudara.

  • Ada yang beli Set Youth
  • Ada yang nak Vivix
  • Ada yang nak vitamin

Ha, kumpul-kumpul dapatlah 6 orang. Semua 6 orang nak Vivix sahaja pun boleh, asalkan daripada mana-mana 3 set tersebut. Bila dah dapat 6 orang beli set ini, anda layak dapat tawaran bonus rm465 dan dapat percuma starter set tersebut.

Bagaimana nak promot?

Jangan risau, saya akan ajar anda. Yang penting anda kontek saya untuk kita bincang lebih lanjut.

2. Jana rm1500 Dengan Bisnes Shaklee

Ini paling best!!

Tadi ada 6 orang beli dengan anda kan. Kalau setiap 6 orang tu jual juga 6 set, anda akan dapat rm1500!!

Dapat extra rm1500 dengan program Jom Shaklee
Dapat extra rm1500 dengan program Jom Shaklee

Inilah peluang besar untuk grow betul-betul dalam Shaklee. Inilah masanya. Bagi anda yang serius nak buat duit, ayuh jangan lengah-lengah, hubungi saya sekarang.

RM1500 ni tak termasuk bonus bulanan tau, ini adalah insentif tambahan. Best kan?

Kalau anda nak tau, Shaklee adalah syarikat yang sangat besar dan kukuh. Sepanjang 7 tahun saya buat bisnes dengan Shaklee memang Shaklee tak pernah lambat bayar bonus. Apa yang Shaklee janjikan semuanya ditepati dengan luar dari apa yang kita fikirkan. Lebih dari apa yang kita bayangkan. Ini yang buat saya tersangat setia dengan Shaklee.

Produk Shaklee yang ni semua memang hot staff. Sangat sangat cepat kesan dan tersangat berbaloi. Saya berani potong jari kalau tipu tau. Memang berbaloi. Semuanya yang dalam poster tu saya, suami, anak anak, mak ayah semua guna setiap hari. Memang ada kat rumah kami.

Testimoni terlalu banyak yang guna produk ni. Dan Vivix adalah top seller dalam Shaklee. Produk ni umpama bercakap sendiri sebab ia bagi kesan yang sangat hebat!

Jadi jom. Hubungi saya. Saya bantu anda untuk berjaya bina income dan buat duit tanpa modal dan modal yang tersangatlah rendah ni. Hubungi saya segera. Sebabnya offer ni akan tamat pada 28 Februari 2019. Jadi bertindak segera ye.

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge