Herblax bantu atasi sembelit tegar

By | 8 October 2014
Herblax bantu atasi sembelit tegar

Sebelum ni pernah je saya share berkenaan orang yang suka sembelit. Bukan suka sangat jadi sembelit, tapi tubuh dia ada masalah asyik sembelit.

Ada sorang customer saya ni, berat badannya 120kg. Sebulan yang lepas dia minta beli dengan saya Herblax. Memang power herblax ni. Saya pernah share pun kebaikan Herblax ni sebelum ni.

Bulan ni dia minta tambah Herblax, dan tambah Lecithin pulak. Sebab kedua-duanya fungsi berlainan. Nak tahu apa pendapatnya dengan penggunaan Herblax?

“Ye la u, berat tak naik dan tak turun, kira bagusla tu. Kena tambah something else utk turun tu.” Lega saya dengar sebab niat kita nak tolong orang.

 

Herblax bantu atasi sembelit tegar

Lelaki pun ramai penghidap sembelit dan buasir

Herblax ni bertindak membersihkan perut dan usus, seterusnya melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Ini kerana ia mengandungi 9 jenis herba yang secara tradisinya membantu merawat perut dan usus daripada masalah perut seperti sembelit dan tak lawas. Ia juga berfungsi sebagai detox iaitu menyahkan toksin daripada badan.

Bagaimana Herblax bantu lawas penghadaman?

Herblax bantu atasi sembelit tegar

Khasiat Herblax mengikut ramuannyaMerawat masalah sembelit dan melawaskan najis. Sebab itu herblax ni boleh bantu menangani kesulitan sembelit. Kebaikan lain herblax:

Merawat masalah sembelit dan melawaskan najis. Sebab itu herblax ni boleh bantu menangani kesulitan sembelit. Kebaikan lain herblax:

  1. Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin.
  2. Mengempiskan perut
  3. Mengurangkan ketegangan perut.

Saya mahu Herblax untuk atasi sembelit!

Kalau memang berat badan berlebihan dan sukar membuang hari-hari, memang sohih anda perlukan Herblax untuk bantu anda atasi sembelit.

Bagi ibu hamil atau ibu selepas bersalin, anda boleh ambil Ostematrix bagi tujuan pelawasan sekiranya berlaku sembelit, ini boleh diteruskan sehingga tempoh menyusu. Kanak-kanak yang sembelit pula boleh ambil Mealshake untuk mengatasi sembelit.

Apa tunggu lagi, order Herblax sekarang!

Herblax bantu atasi sembelit tegar

Herblax bantu atasi sembelit tegar

Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

  1. Selamat
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Cara Order Herblax

Harga runcit sebotol Herblax adalah RM52.50. Tapi jika anda nak nilai terbaik, ada caranya. Hubungi saya, saya bagitahu rahsianya.
Jika anda juga mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:
SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

4 thoughts on “Herblax bantu atasi sembelit tegar

    1. Raihanah Ahmad Post author

      insyaAllah boleh. memang ada testimoni berjaya dan berkesan dengan herblax untuk atasi sembelit.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge