Call nowWhatsapp

Duit bonus Shaklee buat beli gajet dapur!

Bisnes Shaklee jana pendapatan

Dalam team saya, ramai leaders yang merupakan seorang Chef. Salah seorangnya kak Fatimah aka kaktim.

Asalnya bulat juga (teringat first time berjumpa 3 tahun lalu), tapi sekarang dah kecut. Pagi tadi kaktim share beliau dah loss 22kg sehingga kini. Tapi bukan ini yang saya nak cerita tentang kejayaan kaktim.

Tapi saya nak share tentang kejayaan beliau dalam Shaklee.

Boleh dikatakan kaktim ni seorang coach dan leader yang setiap bulan efektif. Beliau komit mesti efektif.

Kenapa beliau nak buat Shaklee, suami orang profesional, seorang lecturer di UTP. Fuh gah tau. Gaji suami banyak dah, boleh cover pun setakat kaktim dengan 3 orang anak2.

Tapi kaktim tegar nak bisnes juga dengan Shaklee. Salah satunya nak memberi. Memberi dan menghadiahkan diri sendiri.

Ni gambar yang kaktim share seminggu lalu. Benda yang beliau beli dengan duit bonus Shaklee. Bukan sikit2 bonus kan, 4 angka la katakan. Beli gajet dapur yang beliau idamkan. Mixer Kitchen Aid dengan new oven. Makin hebatlah didapur lepas ni kan.

Sebelum tu kaktim dah share, duit bonus beliau juga buat beli telekung raya untuk ibunya. Telekung SK tau, bukan cikai2.

Bila leader saya, bila anak buah saya dapat kebahagiaan macam ni, apa agaknya saya selaku leader rasa? Ya, saya pun rasa bahagia! Macam saya yang dapat hadiah tu.

Sebelum ni saya dah share juga, kaktim bayar duit bulanan kereta pun dari duit bonus Shaklee. Tak sentuh pun duit husband. Duit husband bagi simpan atau buat la beli keperluan atau hajat yang lain.

Kan best kan, dapat duit extra setiap bulan.
Dapat beri kat mak
Dapat beli hadiah kat mak
Dapat beli apa yang kita hajatkan / minat

Nak lagi time PKP ni, bisnes Shaklee makin kencang, makin ramai yang cakna hal kesihatan, makin ramai orang cari suplemen Shaklee. Setakat income 4 angka tu mudah2 je dapat. Malah ramai yang dah hit bonus 5 angka sebulan sekarang ni.

Bila income kita besar kita dapatlah gunakan duit tu untuk bantu rancakkan ekonomi negara, disamping kita dapat memberi pun lebih banyak.

Duit yang kita terima belum tentu duit kita, tapi duit yang kita sedekah itulah yang menjadi matawang kita di alam abadi nanti.

Buat Duit Dengan Bisnes Shaklee

Wanna join my team? Jom. Tak semestinya join dengan saya directly, boleh join any of my team members. Paling cepat anda join, lagi cepat anda ahead from others.

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.Paragraph

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

One thought on “Duit bonus Shaklee buat beli gajet dapur!

Leave a Reply to Tekkaus Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge