DAR Homestay Terbaik Di Pasir Puteh Kelantan

By | 11 November 2016

Siapa sini mencari homestay spesifik di daerah Pasir Puteh Kelantan? Saya ada homestay untuk disewa secara short atau long term oleh anda. Manalah tahu anda berminat.

DAR Homestay Terbaik Di Pasir Puteh Kelantan

DAR Homestay menyediakan kemudahan penginapan yang insyaAllah dapat memenuhi keperluan anda yang bertandang ke negeri Cik Siti Wan Kembang ini. Lokasi yang strategik membolehkan anda menikmati kunjungan anda ke Kelantan sebagai yang terbaik.

Lokasi DAR Homestay adalah di tengah-tengah lokasi menarik pelancongan seperti:

  1. Jeram Pasu (hanya 3km sahaja)
  2. Jeram Linang (hanya 13 km sahaja)
  3. Tok Bali (hanya 14 km)
  4. Pantai Irama (hanya 35km)
  5. Wakaf Che Yeh (hanya 36km)
  6. Bandar Kota Bharu (hanya 38km)
  7. Pantai Senok, Bachok

Selain itu DAR Homestay juga sangat hampir dengan kemudahan seperti:

  1. Masjid (200m sahaja)
  2. Bandar Pasir Puteh (hanya 3km sahaja)
  3. UiTM Machang (hanya 16km sahaja)
  4. Hospital Tengku Anis (hanya 2 km sahaja)

Antara kemudahan yang disediakan di DAR Homestay adalah:

  1. 5 bilik tidur yang selesa dan bersih
  2. 3 bilik air
  3. Ruang keluarga yang selesa
  4. Ruang dapur
  5. Kemudahan ironing disediakan
  6. Setiap bilik disediakan kemudahan aircond

Jemput layan gambar pulak

DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

Ruang Makan DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

Ruang Makan DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

Dapur Memasak DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

Dapur Memasak DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

Bilik Yang Selesa Di DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

Bilik Yang Selesa Di DAR Homestay Pasir Puteh kelantan

Bagi sesiapa yang ingin menginap di DAR Homestay boleh hubungi saya 0122199178

32 thoughts on “DAR Homestay Terbaik Di Pasir Puteh Kelantan

  1. kaknoor

    dah lama tak ke kelantan
    tapi kalau pergi sbb ada kakak ipar disana
    mmg jarnag tinggal homestay
    tapi best jugak ramai2 kat sini

    Reply
  2. Mummydearie

    Selalunya saya menginap di hotel tapi manalah tahu kalau-kalau mak mertua datang melawat, memang kena pilih homestaylah. Dan manalah tahu kalau nak ke Kelantan, kena simpanlah info ni ^_^

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      oo memang mesti lalu pasir puteh kalau nak ke jerteh. pasir mas arah utara lagi

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge