Call nowWhatsapp

Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

Promosi tahun baru 2018 Shaklee

Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru 2018. Segala suka dan duka tahun 2017 kita jadikan pengalaman, kenangan dan panduan. Next posting saya share pasal vision board ya. Cuma hari ni wajiblah saya nak maklumkan promo Shaklee bagi Januari 2018.

Apa yang bestnya untuk promo Januari 2018? Jom tengok.

Promo Shaklee Januari 2018

1. CoQ-Trol

Produk baru hasil formulasi yang dipertingkatkan daripada produk sebelumnya iaitu CoQ-Health. CoQ-Health telah dihentikan jualannya sejak 4 tahun lalu. Dan sekarang Shaklee pertingkatkan formulanya menjadi CoQ-Trol.

Di Shaklee, kami percaya pemakanan yang betul boleh membantu kita menghasilkan tenaga dan daya hidup yang lebih baik bagi kita untuk kehidupan yang lebih sihat dan lebih bahagia. Dengan tenaga yang bertambah baik, kita mempunyai ketajaman mental yang lebih baik, rasa lebih bertenaga dan dapat membuat lebih banyak perkara dalam sehari, meningkatkan kualiti kehidupan kita.

Salah satu nutrien penting untuk pengeluaran tenaga adalah Coenzyme Q10 (CoQ10). Berikut adalah 10 fakta yang perlu anda ketahui mengenai CoQ10!

Keistimewaan CoQ-Trol produk terbaru Shaklee
Keistimewaan CoQ-Trol produk terbaru Shaklee

a. Spark Plak Enjin Semulajadi

CoQ10 bertindak sebagai palam pencucuh tenaga semulajadi. CoQ10 ada di dalam setiap sel dalam mitokondria, yang dikenali sebagai kilang tenaga. CoQ10 juga dikenali sebagai pekerja. Apabila anda mempunyai lebih banyak CoQ10, anda akan mempunyai lebih banyak tenaga.

b. Generator Tenaga Terbaik Anda

CoQ10 bertanggungjawab untuk menjana 95% daripada tenaga manusia.

c. Tahap CoQ10 berkurangan selari dengan penuaan.

Tahap pengeluaran mula menurun dari umur 20 tahun dan turun dengan ketara dari 40 tahun tahun ke atas. Pada usia 70, badan hanya menghasilkan sebahagian kecil daripada apa yang digunakan untuk menghasilkan, dengan itu menambah suplemen dengan CoQ10 adalah penting kerana usia kita.

d. Nutrisi Untuk Jantung

CoQ10 kebanyakannya terdapat dalam organ yang banyak tenaga, terutamanya jantung, kerana ia pam darah di seluruh badan 24/7. Tanpa CoQ10 yang mencukupi, fungsi jantung anda akan menurun dan boleh mengakibatkan kegagalan jantung kerana tidak dapat pam darah dengan cekap seperti yang sepatutnya.

e. Rasa letih? Anda Mungkin Kurang CoQ10

Walaupun badan anda secara semulajadi menghasilkan CoQ10, penurunan pengeluaran dengan penuaan menyebabkan anda memerlukan CoQ10. Tingkatkan pengeluaran CoQ10 begitu dapat membantu anda berasa lebih muda, lebih bertenaga dan
lebih berkeyakinan!

f. Sumber Antioksidan Yang Berkuasa

CoQ10 membantu untuk memerangi kerosakan sel akibat radikal bebas disebabkan oleh toksin alam sekitar dan fizikal
aktiviti. Oleh kerana keberkesanannya yang tinggi, nutrien ini juga digunakan dalam kosmetik, cosmeceuticals,
produk anti-penuaan dan juga makanan!

g. Terbaik Dikonsumsi dengan Lemak

Memandangkan CoQ10 adalah larut lemak, sebaiknya ia diambil dengan makanan terutama lemak, jadi ia dapat diserap dengan lebih berkesan.

h. Kesan Ubat Statin

Pengeluaran CoQ10 telah menunjukkan bahawa statin (sejenis ubat kolesterol) menghalang pembentukan CoQ10 sebanyak 40%! Oleh itu, adalah penting untuk menambah nutrien melalui makanan atau suplemen.

Berapa Banyak CoQ10 Diperlukan?

Kajian telah mengambilan sebanyak 100mg CoQ10 memberikan pelbagai faedah kepada badan. Walau bagaimanapun, jumlah yang lebih tinggi diperlukan bagi mereka yang mengambil ubat statin atau mereka yang mempunyai apa-apa bentuk penyakit jantung.

Keistimewaan CoQ-Trol

CoQ-Trol merupakan formulasi baru yang lebih baik dengan campuran proprietari 100mg Coenzyme Q10, resveratrol dan tokoferol (vitamin E).

Kandungan CoQ-Trol terbaru keluaran Shaklee
Kandungan CoQ-Trol terbaru keluaran Shaklee
 • Setiap sajian menyediakan 100mg CoQ10 (lebih 3x ganda berbanding dengan CoQ-Heart
 • Mengandungi resveratrol sebagai agen anti keradangan untuk kurangkan keradangan
 • Mengandungi tokoferol sebagai antioksidan
 • Memiliki sistem penyerapan berpaten dengan minyak zaitun untuk penyerapan lebih baik
 • Bebas gluten

Harga CoQ-Trol Shaklee

Harga sebotol CoQ-Trol adalah RM157.68 untuk 30 biji (1 botol). Bagi ahli Shaklee, anda boleh dapatkan harga lebih rendah.

2. Omega Guard

Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang membekalkan asid lemak Omega 3 untuk keperluan seisi keluarga termasuk:

 • Bayi dalam kandungan (disalurkan melalui ibu)
 • Bayi menyusu (disalurkan melalui penyusuan)
 • Kanak-kanak
 • Remaja
 • Dewasa
 • Warga Emas

Manfaatnya terlalu banyak:

 • Kesihatan jantung
 • Kesihatan sendi
 • Kecantikan dan kesihatan kulit
 • Menyokong dan memelihara fungsi dan kecerdasan otak
 • Mengawal paras kolesterol dan tekanan darah yang normal
 • Mencegah strok
 • Kesihatan mata
 • Dan banyak lagi

Melalui promosi Januari 2018, pembelian 3 botol Omega Guard pada 5% diskaun. Best kan.

Promosi Januari 2018 Omega Guard diskaun 5%
Promosi Januari 2018 Omega Guard diskaun 5%

3. Vitalea For Children

Vitalea FC merupakan salah satu kegemaran anak-anak saya. Ia merupakan multivitamin lengkap yang berperisa anggur yang boleh dikunyah dan sesuai untuk diberikan kepada anak-anak bagi memenuhi keperluan nutrisi harian mereka.

Vitalea FC boleh dibeli dengan 3 botol percuma 1 botol.

Promosi Januari 2018 Vitalea FC beli 3 percuma 1 botol
Promosi Januari 2018 Vitalea FC beli 3 percuma 1 botol

Berminat untuk dapatkan mana-mana produk Shaklee? Ayuh hubungi saya sekarang!

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

10 thoughts on “Bestnya Promo Shaklee Januari 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp