AJHT Suplemen Sakit Sendi Paling Hot

By | 22 May 2014
Sakit sendi nie bukan saje menyerang orang yang dah berumur. Yang muda pun ada, bila berat badan berlebihan. Atau penggunaan sendi yang berlebihan seperti atlet. Bayangkanlah kalau sakit sendi. Nak jalan pun susah, apatah lagi nak buat aktiviti lain.

Sendi yang tidak sihat seperti terseliuh, tendinitis atau radang pada tendon menyebabkan kesukaran melakukan aktiviti seharian.

Sendi yang tidak sihat

Bagi penghidap arthritis pula, sendi-sendi yang sering diserang seperti jari-jari tangan, belakang leher, lutut dan sebagaiman menyebabkan penghidap tidak selese dari hari ke hari.

Sendi yang sering diserang arthritis

Tahukah anda, Shaklee ada mengeluarkan produk best seller untuk kesihatan sendi iaitu Advanced Joint Health Tablet atau singkatannya AJHT. AJHT mampu mengekalkan sendi-sendi yang kuat, fleksibel dan mudah bergerak. Ia mengandungi Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain seperti zink, tembaga, mangan dan vitamin C untuk membantu meningkatkan kesihatan sendi dan pergerakan.

Ekstrak jagung tersebut pula mengandungi nutrien glucosamina yang penting untuk kesihatan sendi. Tahukah anda apakah yang membezakan AJHT berbanding jenama-jenama lain di pasaran?

Perbandingan kandungan AJHT dengan jenama lain



Jom saya nak share:

 10 Kebaikan AJHT (UBAT SAKIT SENDI PALING HOT)

  1. menyokong keselesaan sendi
  2. membantu kekalkan tulang rawan
  3. memelihara tisu penyambung yang sihat
  4. melancarkan pergerakan harian
  5. sangat berkesan, kesan positif selepas 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal tau)
  6. menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
  7. anti radang semulajadi
  8. dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
  9. memberi kekuatan kepada struktur sendi
  10. bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan, juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen.


3 Cara Tindakan AJHT


Yelah, badan kita kan umpama enjin. Jika tak diletak minyak pelincir, akan sangkut tak boleh jadi. Dah jadi satu kewajiban untuk kita jaga badan yang Allah bagi pinjam nie. Ada cara bagi mengelak sakit sendi nie, tapi pencegahan mesti buat dari awal. Kalau dah sakit, makan AJHT nie…lepas tu kita cuba cegah dari sakit kembali. 


Sebagai contoh yang sakit sendi sebab berat badan berlebihan nie. Cara nak cegah, kurangkan pengambilan makanan. Makan yang cukup-cukup je. Jangan ikutkan nafsu. Pilih makanan yang sihat. Dan juga ada masa, buatlah senaman sikit-sikit. 

Yang sudah ‘senior’ atau berumur, makanlah makanan yang membantu penghasilan lendir di sendi-sendi. Jika susah nak dapatkan, amalkan je AJHT nie. Jangan risau, tiada kandungan dadah. Jadi boleh dimakan non-stop. 

Harga AJHT, ubat sakit sendi nie taklah mahal sangat. RM126.00 sahaja. Dan jika beli nak murah lagi, daftarlah sebagai ahli dengan saya. Juga cara makan yang berkesan juga akan dikongsikan. Sebab saya sayang semua customer saya.
inilah AJHT

Nak lebih baik, boleh cuba Set Shaklee Ubat Sakit Sendi. Dalam set ini ada AJHT, Omega Guard dan Ostematrix. Omega Guard bertindak sebagai anti radang, menurunkan kolestrol dan menjaga kesihatan jantung. Ostematrix pula sumber kalsium terbaik. Menjaga kekuatan tulang, mengelakkan kejang atau kebas, juga pelancar bahan buangan badan. Set nie pula dalam RM323. Harga super special hanya kepada ahli Shaklee tau. 

set sendi sihat shaklee



Tak rugi labur untuk kesihatan. Jangan sampai duit yang disimpan-simpan dihabeskan semua di hospital. Jadi jagalah kesihatan sendi. Sendi yang sihat dan baik akan membolehkan kita bergerak aktif setiap hari. Sendi sakit…nak jalan pun payah.

Ok jom tengok testimoni pula

Testimoni AJHT untuk sakit lutut

Testimoni AJHT untuk sakit urat, lenguh kaki

Testimoni AJHT untuk radang sendi


Jom dapatkan segera, dah restock pun AJHT ni, sebelum ni habis cepat je. Hubungi saya sekarang ya.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner 
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge