23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee

By | 8 February 2017
Raihanah Mentor Shaklee Terbaik

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee. Hari ini saya mahu mengajak anda yang sedang mencari-cari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan ataupun pendapatan utama untuk menyertai kami dalam bisnes ini secara sungguh-sungguh.

Kalau hendak jadi ahli Shaklee untuk makan saja-saja pun, mentor Shaklee sangat memainkan peranan penting kerana sudah tentu kita mahu dapat tempias kehebatannya tu kan.

Kini Saya Coordinator Raihanah!

Nama saya Raihanah, berumur 38 tahun pada tahun 2017. Saya ibu beranak 3, 2 lelaki dan 1 perempuan. Saya mula amalkan Shaklee sejak 5 tahun lalu dan sejak tahu tentang manfaat Shaklee saya mula berkongsi kebaikannya sehingga sekarang.

Kini saya bisnes Shaklee sepenuh masa, justeru saya punyai masa yang penuh untuk fokus kepada Shaklee dan membina pasukan saya. Perjalanan naik rank saya dalam Shaklee mungkin agak perlahan, tetapi ia tetap berbaloi.

  • Supervisor – tahun 2012
  • Senior Supervisor – Oktober 2016
  • Coordinator – Januari 2017

Jumlah jualan grup saya pada bulan Januari 2017 adalah rm100k ++ di samping saya sendiri berjaya menjual sebanyak 55 botol Vivix hanya pada bulan Januari 2017.

InsyaAllah bulan Februari 2017 saya akan dinaikkan sebagai Senior Coordinator. Tolong doakan ya.

Posing dengan beberapa botol Vivix pada hari terakhir promosi Vivix

Posing dengan beberapa botol Vivix pada hari terakhir promosi Vivix

23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee

 

Ini kelebihan kami yang tiada pada orang lain:

  1. Kami miliki grup eksklusif coaching one to one dengan mereka yang 100% fokus bisnes Shaklee sahaja sebagai bisnes mereka secara online dan offline.
  2. Kami miliki misi yang jelas untuk melahirkan 15 orang miliki pendapatan sebanyak 4 angka (RM1000-RM9,999) bagi tahun 2017.
  3. Kami cipta silibus tersusun yang mana setiap ahli yang sertai kami walau pun mereka baru bermula dari kosong, mereka boleh terus bermula dengan silibus step by step kami ini. Hanya di ONLINE. Tanpa perlu keluar rumah. 
  4. Kami miliki grup cross coaching yang terdiri dari orang-orang yang pakar dalam bidang masing-masing namun tidak kedekut untuk berkongsi rahsia. 
  5. Terdapat doktor, jururawat dan ahli farmasi dalam grup kami yang juga boleh memberi nasihat dari segi pandangan mereka dalam satu-satu penyakit mahupun suplimen cadangan.
  6. Kami mempunyai pengalaman lebih dari 5 tahun dalam bidang nutrisi.
  7. Terdapat pakar nutrisi yang sentiasa berdamping rapat dengan kami untuk membantu berikan ilmu nutrisi dan info berkaitan.
  8. Kami miliki idea yang brilliant yang membantu grup kami membuat sales.
  9. Kami miliki projek Hamil dan jugak projek penyusuan susu ibu yang sediakan pakej yang cantik dalam bungkusan yang istimewa sebagai hadiah kepada customer. >>Lain dari yang lain
  10. Sentiasa on air secara live di grup eksklusif dan grup fokus kami untuk terus memberi inspirasi dan semangat untuk berbisnes Shaklee dengan rasa sungguh enjoy!
  11. Kami gunakan konsep mentor mentee yang mana semua orang berhak melontarkan pandangan masing-masing dan sama-sama ambil untuk manfaat bersama.
  12. Konsep “garang namun sayang sangat” dipraktikkan dalam grup ini bagi membantu bina diri yang komited dan bersungguh-sungguh dalam mengejar impian masing-masing
  13. Kami apply “Jerung kejar ikan” dalam grup fokus kami untuk pastikan semua ahli dalam grup ini capai target sales mereka mahu. Kerana sales menunjukkan bukti apa yang kami ajar itu diapply dan dimanfaatkan. Sales juga membuktikan pendapatan yang diperolehi oleh seseorang itu
  14. Kami menekankan konsep semua orang wajib ada pendapatan best dalam Shaklee apabila sertai kumpulan kami. Kiranya kami betol-betol jaga dan buat ahli grup semuanya tercapai impian mereka minimum untuk mendapat RM1000 setiap bulan.
  15. Ahli grup kami semuanya hanya positif saja. Siapa yang ada rasa negatif, fikiran negatif tu pon akan dibantu oleh ahli grup untuk bangkit kembali.
  16. Terbukti lahirkan leader hebat yang hanya dalam tempoh 6 bulan sudah miliki pendapatan 4 angka.
  17. Telah terbukti dapat membentuk ibu-ibu yang berimpian untuk working at home mom dengan berpendapatan ribuan ringgit hanya dengan bekerja dari rumah. 
  18. Kami miliki ilmu dalam pengurusan kewangan untuk elakkan berhutang dan juga mudah selesaikan hutang yang sedia ada.
  19. Kami miliki kepakaran dalam berbisnes tanpa modal.
  20. Kami berpengalaman membuatkan anak buah bisnes kami berjaya mendapat pakej melancong percuma ke luar negara dan dalam negara. 
  21. Kami miliki skill untuk membentuk anak buah bisnes kami tidak perlu membayar duit rumah dan keretanya kerana Shaklee tolong bayarkan. 
  22. Kami miliki skill SEO untuk membentuk anak bisnes kami dalam memiliki blog yang berada muka hadapan Google.
  23. Kami menyediakan poster dan fakta yang penting untuk tujuan marketing.

Kenapa Shaklee?

Shaklee sudah bertapak lebih dari 100 tahun di dunia.

  1. Shaklee miliki Landmark study
  2. Shaklee miliki pusat R&D sendiri
  3. Shaklee miliki barisan saintis yang sentiasa melakukan research dan kajian dari semasa ke semasa
  4. Shaklee mengadakan ujian klinikal yang TIDAK DIUJI ke atas binatang seperti kebanyakan syarikat lain.

Angkasawan NASA pun guna Shaklee, di samping atlit antarabangsa.

Kepercayaan NASA kepada Shaklee membuktikan suplemen Shaklee selamat dan terbaik untuk diamalkan

Kepercayaan NASA kepada Shaklee membuktikan suplemen Shaklee selamat dan terbaik untuk diamalkan

Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

31 thoughts on “23 Kelebihan Kami Sebagai Business Mentor Shaklee

    1. Raihanah Ahmad Post author

      ni kelebihan saya jadi mentor shaklee, orang lain tak tahula ya

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      thanks mak, doakan saya dapat capai title master in oktober 2017 ya.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge