Call nowWhatsapp

Vivix Harga Murah Sempena Hari Malaysia

vivix promosi harga murah

Wah teruja semua orang.

Last month kita jual Vivix sampai habis stok satu Malaysia. Kena tunggu stok baru sampai dari USA.

Sempena Hari Malaysia, Shaklee umumkan ada promosi Vivix!!!

Teruja tak?

Ha macam saya sebut hari tu, bagi yang memang amalkan Vivix atau anda yang baru nak cuba Vivix, time promo adalah masa yang paling sesuai.

Sebab apa? Sebab anda akan dapat beli Vivix Shaklee pada harga lebih murah berbanding harga ahli pada hari-hari kebiasaan.

Apa yang sale tu?

Promosi VIvix Harga Murah Sempena Hari Malaysia

Sabtu 22 September 2018, Shaklee buat promo besar-besaran Vivix.

Vivix pada 5% diskaun dengan setiap pembelian 2 botol Vivix. Anda turut dapat:

  • Keahlian PERCUMA bagi yang belum ahli
  • Pos PERCUMA
  • Payung Youth PERCUMA
  • Bonus bernilai rm30

Beli Vivix 6 botol, anda akan dapat:

  • Keahlian PERCUMA bagi yang belum ahli
  • Pos PERCIMA
  • Payung Youth PERCUMA
  • Bonus bernilai rm250++

Bestkan. Sale ni sehari sahaja. Anda dapat tawaran beli Vivix murah hanya 1 hari sahaja.

Jika anda berminat untuk beli Vivix harga murah, sila isikan form berikut dan saya akan hubungi anda secepat mungkin.

Anda nak tahu apakah maklumbalas bagi pengguna Vivix?

Sudah ramai yang menjadi pengguna Vivix. Tentu anda nak tahu kenapa anda kena beli Vivix sempena harga murah Vivix kali ini. Ada banyak testimoni bahagia selepas pengambilan Vivix.

1. Bacaan gula dalam darah turun

Testimoni Vivix untuk sokong pesakit kencing manis atau diabetes
Testimoni Vivix untuk sokong pesakit kencing manis atau diabetes

2. Bersalin czer? Hilang rasa sakit tempat czer lepas amalkan VIvix

Testimoni Vivix selepas czer
Testimoni Vivix selepas czer

3. Masalah buah pinggang. Alhamdulillah dari tahap 3 dah jadi normal!

testimoni vivix buah pinggang
Selepas 2 minggu amalkan Vivix tahap buah pinggang kembali normal

4. Vivix juga dapat bantu selesaikan masalah kulit berjerawat

testimoni kulit jerawat
Pengambilan Vivix dapat membantu rawatan kulit jerawat

5. Vivix untuk masalah sopak? Pun insyaAllah boleh

Perubahan ketara selepas mengambil Vivix untuk masalah sopak
Perubahan ketara selepas mengambil Vivix untuk masalah sopak

6. Vivix turut bantu ramai pasangan yang inginkan anak. Beramai-ramai mengandung.

Vivix bantu kesuburan suami isteri
Vivix bantu kesuburan suami isteri

7. Vivix terbukti dapat bantu masalah lutut dan sendi.

Testimoni Sakit Lutut Dengan Vivix

8. ADa sakit jantung atau masalah kolesterol? InsyaAllah boleh ikhtiar dengan Vivix

Testimoni sakit jantung Vivix
Puan Z ni happy sangat bila sakit dada dan kolesterol beliau semakin baik. Bertahun-tahun alami masalah tu, ambil Vivix, alhamdulillah settle masalah beliau

9. Dulu masalah jantung sampai jadi masalah buah pinggang.

Tentu terjejas ibadah. Lepas ambil Vivix, terus badan ringan, bertenaga dan penyakit pun berkurangan

Dulu masalah jantung sampai jadi masalah buah pinggang. Tentu terjejas ibadah. Lepas ambil vivix, terus badan ringan, bertenaga dan penyakit pun berkurangan
Dulu masalah jantung sampai jadi masalah buah pinggang. Tentu terjejas ibadah. Lepas ambil vivix, terus badan ringan, bertenaga dan penyakit pun berkurangan

10. Masalah vertigo pun pulih dengan Vivix

Customer saya gembira selepas 1 minggu mengambil Vivix untuk masalah vertigonya
Customer saya gembira selepas 1 minggu mengambil Vivix untuk masalah vertigonya

11. Masalah SLE dan protein bocor alhamdulillah settle dengan pengambilan konsisten Vivix.

Wanita ini sembuh nephrotic syndrome
Pesakit SLE dengan protein bocor ikhtiar dengan Vivix

Bagaimanapun kesan kepada setiap individu adalah berbeza. Namun tak salah ikhtiar bukan?

.

Pastikan anda dapat offer Vivix Shaklee Harga Murah

Pembelian Vivix

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk konsultansi masalah anda dan penerangan Vivix

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge