Testimoni Set Kesuburan Shaklee

By | 23 August 2014

Wah sejak promo GLA Complex ni memang menjadi perhatian sungguh, terutama Set Kesuburan Shaklee. Ramai yang telah mendapat penangan positifnya, jom kita lihat.

Sebelum tu, ketahui siapa yang memerlukan set kesuburan Shaklee ini dalam artikel kami Cepat Hamil Dengan GLA Complex.

Dan ketahui juga apakah yang hebat dengan GLA Complex ni, sampai menjadi pujaan ramai dalam artikel kami Kebaikan GLA Complex Untuk Semua.

Mari kita lihat pandangan Pakar O&G Negara, Dr Hamid Arshat berkenaan kepentingan suplemen kepada wanita yang merancang untuk hamil

Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Suplemen kesuburan sangat penting sebelum setiap kehamilan


Kan, perasan tak selepas je ambil suplemen iaitu Vita E Complex untuk suami dan isteri multivitamin dan asid folis, alhamdulillah mereka berjaya hamil.

Sebenarnya tubuh wanita memang perlu sihat sebelum kehamilan. Ini bagi menyediakan tubuh wanita kepada proses kehamilan itu sendiri, seterusnya proses bersalin, berpantang dan menyusu. Proses kehamilan itu sendiri adalah satu proses yang besar dan wanita memerlukan suplemen untuk melengkapkan pengambilan makanan.

Faktor Mengapa Masalah Ketidaksuburan di Kalangan Wanita


1. Ovulasi

Walaupun ada period setiap bulan, tidak semestinya anda berovulasi. Ini merupakan faktor terbesar mengapa wanita tidak subur. Ini bermakna pengeluaran telur daripada ovari adalah rendah atau tiada langsung. Penyebab masalah ini biasanya adalah PCOS.

2. Berat Badan

Wanita yang terlalu berat atau terlalu kurus juga dikenalpasti sebagai faktor sukar hamil. Apabila anda berjaya menurunkan berat anda 2kg sahaja pun telah meningkatkan peluang anda sebanyak 20% untuk hamil. Namun memang ada wanita yang berlebihan berat atau kurus hamil dengan sendirinya. Contohnya saya, alhamdulillah.

3. Usia

Wanita usia 35 tahun ke atas adalah masa yang dianggap sebagai berkurangnya kesuburan wanita secara semulajadi. Hamil di usia 45 tahun ke atas amat jarang berlaku, tetapi masih tidak mustahil. Contohnya pelakon Cik Ta dan pelawak Didie Alias.

Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Testimoni Set Kesuburan Shaklee – Cik Ta Hamil di usia 40an

 

Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Set Kesuburan Shaklee – Didie Alias hamil di usia 40an



4. Masalah Di Tiub Fallopio

Tiub fallopio berfungsi membawa telur ke uterus. Ia jadi bermasalah jika tiub ini tidak dapat berfungsi seperti sepatutnya. Mungkin disebabkan tisu berparut atau jangkitan atau endometriosis.

5. Masalah lain

Ini termasuk pertumbuhan fibroid, tumor, masalah serviks dan bentuk uterine tidak tetap. Bagaimanapun jang masalah ini berlaku kepada wanita normal.

Kepada semua bakal ibu, janganlah berputus asa. Usaha sebelum menyerahkan kepada takdir. Kini selain perubatan moden, pengambilan suplemen kesuburan pun telah terbukti dapat meningkatkan tahap kesuburan wanita, terutama bagi masalah 1 hingga 4.

Set Kesuburan Shaklee


Selain pengambilan set asas kesuburan, saya turut mencadangkan agar pengambilan set lengkap kesihatan bagi meningkatkan kesihatan tubuh wanita. Ini bagi menyediakan tubuh untuk proses kehamilan. InsyaAllah dengan sendirinya anda akan hamil. Di antara produk yang bersesuaian adalah:

1. GLA Complex

– Menghasilkan cecair kesuburan yang memberi ruang kepada sperma untuk hidup di dalam tiub falapio selama 5 hari. 
– Membantu sistem peranakan wanita supaya bersedia untuk proses persenyawaan & proses implantasi telur yang telah disenyawakan.
– Menstabilkan hormon supaya badan menghasilkan telur berkualiti setiap bulan & membetulkan kitaran haid supaya teratur.

2. ESP

– Membantu penyerapan khasiat yang optimum jika di ambil bersama dengan vitamin yang lain. Ia cepat menyerap dan kesan yang lebih baik berbanding mereka yang tidak mengambil bersama ESP.
– Merupakan protein asas untuk pembentukan sel dan tisu badan yang sihat

Baca juga Soy Isoflavones: Natural Alternative to Clomid.

3. Vita E Complex

– Mengandungi silenium manakala vitamin E kebanyakkan di pasaran adalah dijual berasingan dengan selenium yang penting untuk kesuburan.
– Bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas untuk menghasilkan benih yang berkualiti
– Membantu meningkatkan hormon seks baik lelaki mahupun wanita.
– Membantu tingkatkan pengeluaran hormon seks testosteron.

4. Zinc Complex

Membantu meningkatkan jumlah sperma dan membantu menghasilkan sperma yang sihat

Testimoni set kesuburan shaklee
Set Kesuburan Shaklee

Baca juga Tips Meningkatkan Kesuburan dan Which Foods Helps In Infertility Battle?

Testimoni Set Kesuburan Shaklee


Ini yang anda tunggu-tunggu. Di bawah ini ada screenshot mereka yang telah berjaya hamil dengan pengambilan Set Kesuburan Shaklee:

Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Testimoni Set Kesuburan Shaklee

 

Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Testimoni Set Kesuburan Shaklee
Testimoni Set Kesuburan Shaklee


Jaminan kami


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

1. Selamat
2. Semulajadi
3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Mengapa saya?


Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran


Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran


Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Cara Order Suplemen Set Kesuburan Shaklee


Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919 
SID: 864679

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge