Testimoni Sembuhkan Strok Dengan Vivix Shaklee

By | 12 April 2017
Testimoni sembuh strok Vivix Shaklee

Testimoni Sembuhkan Strok Dengan Vivix Shaklee

Saya baru dapat testimoni best daripada upline Master saya. Kisah ini saya ingin kongsikan dengan anda buat menjadi panduan anda supaya tidak berputus asa untuk sembuh strok dan mengapa Vivix Shaklee perlu menjadi pilihan anda.

Bagaimana Vivix Membantu Strok

Vivix terdiri daripada ramuan seperti lobak ungu, anggur muscadine, japanese knotweed dan elderberries mempunyai khasiat gabungan resveratrol dan polifenol yang unggul.

Resveratrol adalah sejenis antioksidan kuat yang dapat membantu melindungi sel anda daripada kerosakan daripada radikal bebas. Radikal bebas memainkan peranan dalam pelbagai penyakit termasuk penyakit kardiovaskular yang merupakan pelopor kepada strok. Inilah merupakan kunci utama bagaimana Vivix membantu sembuhkan strok.

Ada 4 cara Vivix membantu sembuhkan strok:

 • Mengurangkan risiko anda mendapat penyakit kardiovaskular, justeru dapat mengurangkan risiko strok kedua.
 • Melindungi sel-sel saraf otak daripada kerosakan selepas berlakunya strok.
 • Resveratrol juga dikaitkan dengan pentingnya diambil oleh pesakit strok, bersama-sama dengan program rehab. Kajian klinikal yang dijalankan mendapati gabungan pengambilan resveratrol dan program rehab dapat membantu mempercepatkan pemulihan pesakit strok.
 • Melindungi saraf daripada kecederaan akibat serebrum iskemia serta mendorong proses angiogenesis.

Testimoni Vivix Sembuh Strok Dengan Vivix Shaklee

Sebelum saya berikan testimoni terbaru, jemput tonton video di bawah bagi testimoni tahun 2017.

Testimoni yang saya bawakan ini pula seorang warga emas. Jemput baca kisah beliau:

Kak Aishah Abd Rahman 60 tahun yang saya kenal sebelum 1988 lagi. Pernah dia kirim doa agar dapat jodoh masa kami (bersama arwah Hjh Zaradah) menunaikan Haji pertama pada 1988.

Beliau di serang stroke pada raya pertama tahun lepas.Sehari di ICU dan 3 hari di wad biasa.

Pada hari ke 4 kawan lama, MakNgah Fauziah Ismail hantar sebotol Vivix. Kesan dalam sehari dapat berjalan tanpa di papah.

Hari ini beliau seorang senior supervisor yang amat kimited dengan produk Shaklee terutama Vivix dan Collagen.

Kalau dulu wajahnya kusam, tak cerah dan ceria hari ini dengan izin Allah dan berkat istiqomah dengan suplement semulajadi beliau sihat dan sampai ke farm house kami dari Kuala Kangsar menuju ke Sik untuk ziarah ibunya. Alhamdulillah.

Testimoni sembuh strok Vivix Shaklee

Testimoni sembuh strok Vivix Shaklee

Kesimpulan

Proses sembuhkan strok adalah sepanjang hayat. Bukannya dalam masa berbulan-bulan terus kembali normal. Tidak. Ini kerana ia melibatkan sel-sel yang mati yang mempengaruhi keseluruhan badan. Untuk sembuhkan strok, anda perlu ambil perhatian kepada 2 perkara:

 1. Elakkan strok berulang – ini dengan cara mengubah gaya hidup, jaga pemakanan dan pengambilan suplemen yang selamat dan berkesan seperti Shaklee
 2. Lakukan terapi secara berkala – terapi seperti fisioterapi, terapi pertuturan, occupational terapi, akupuntur dan mengurut antara yang selamat dilakukan kepada pesakit strok.

Elakkan perkara yang pelik dan sebaiknya rujuklah kepada doktor anda tentang rawatan yang ingin anda lakukan kepada pesakit strok agar peluang mereka sembuh dari strok adalah tinggi, dan bukannya lebih teruk.

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

15 thoughts on “Testimoni Sembuhkan Strok Dengan Vivix Shaklee

  1. Raihanah Ahmad Post author

   alhamdulillah makin ramai dah tahu sesuatu tanda yang bagus

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge