Testimoni Kulit Flawless Dengan Vitamin Semulajadi

By | 11 December 2014
Kulit flawless dengan vitamin semulajadi

Memang agak eksaited dengan testimoni ni. Ini adalah testimoni kawan saya, memang kenal dia bukan kulit cantik semulajadi macam kulit Rita Rudaini ke kan. Lebih kuranglah dengan kulit saya yang sebelum ni berminyak, banyak bekas jerawat, pori-pori besar dan parut bermasalah.

Jadi bila tengok kulit dia sekarang dah lain macam… memang saya pun naik eksaited.

Oh sebelum tu anda boleh baca 2 posting saya sebelum ini berkenaan cara dapatkan kulit flawless:

  1. Dapatkan kulit flawless dan sihat
  2. Dapatkan kulit bebas jerawat
Kulit flawless dengan vitamin semulajadi

Kulit Flawless idaman semua wanita

Testimoni Kulit Flawless dengan vitamin semulajadi

Produk Shaklee sememangnya semulajadi, ia bukan sintetik. Anda boleh ambil dos ikut anda mahu sebenarnya sebab ia akan menyerap ke dalam badan anda. Ia bukan macam suplemen sintetik lain yang akan tinggal dalam perut anda untuk jangkamasa lama. Ia samalah macam panadol.

Anda boleh tengok video di bawah untuk melihat perbezaan kadar penyerapan vitamin semulajadi dengan vitamin sintetik.

 

Ok berbalik kepada kulit flawless kawan saya tadi, ini saya tunjukkan gambar beliau:

Jeng jeng jeng

Kulit flawless dengan vitamin semulajadi

Testimoni set kulit shaklee

Nampak tak flawlessnya kulit beliau? Semua orang sibuk bertanya apa yang beliau amalkan? Untuk pengetahuan anda, beliau tengah pregnant sekarang ni, jadi vitamin yang beliau ambil bersesuaian untuk ibu hamil. Bagaimanapun saya akan turut cadangkan vitamin untuk kulit flawless bagi yang tak pregnant. Psst lelaki pun boleh guna set ni, almaklum lelaki zaman sekarang sangat menjaga penampilan.

Suplemen Untuk Dapatkan Kulit Flawless

Bagi ibu hamil, anda masih boleh mendapatkan kulit flawless dan gebu seperti ini.

  1. Vita C SR Plus – Sebagai antioksidan yang kuat, meningkatkan pertahanan badan, membantu dalam penghasilan kolagen dan memberikan kulit yang lebih sihat, cantik dan gebu.
  2. ESP – Sebagai protein berfungsi membina sel-sel badan yang sihat menghasilkan kulit yang sihat.

Tetapi bagi anda yang tidak mengandung, lelaki dan wanita anda boleh gunakan produk di bawah untuk dapatkan kulit flawless:

  1. Vita C SR Plus
  2. ESP
  3. Collagen Powder – Menjadikan kulit lebih lembap, keanjalan kulit, kurangkan pigmentasi, memudarkan parut, jeragat dan tona tidak sekata.
  4. Vita E Complex – Melindungi kulit daripada radikal bebas yang merosakkan kulit, kecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat.

Dan kebetulan bulan ni adalah year end sale, Shaklee telah menawarkan promosi bagi produk kesihatan kulit iaitu Vita C SR Plus, Vita E Complex dan Collagen Powder.

Collagen Powder pula hanya akan available sehingga 31 Disember 2014 sahaja, sebab selepas itu ia kemungkinan tiada dalam pasaran untuk tempoh lama, sama kes dengan Vita C SR Plus yang pernah setahun tiada dalam pasaran. Seksa owh bagi peminat tegar Collagen Powder macam saya ni.

Ayuh bertindak sekarang!

Kulit flawless dengan vitamin semulajadi

Set Kulit Flawless Shaklee

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET KESIHATAN DAN KECANTIKAN KULIT!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

6 thoughts on “Testimoni Kulit Flawless Dengan Vitamin Semulajadi

    1. Raihanah Ahmad Post author

      bagi yang kulit bermasalah, kulit flawless memang idaman hati

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      ha, apa lagi boleh beli ni tengah year end sales 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge