Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

By | 22 November 2014
Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Dah agak lama saya simpan testimoni ni. Sampai lupa jadinya dari sehari ke sehari. Saya ada customer dalam bulan Jun 2014 katanya plan nak mengandung. Dah agak lama beliau berkahwin tapi belum dikurniakan cahayamata.

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Semua pasangan inginkan cahayamata

Set Kesuburan Shaklee

Lalu tanpa berlengah saya syorkan beliau ambil Set Kesuburan Shaklee. Tapi beliau tak ambil set lengkap, sekadar Vita E Complex, Zinc, kedua-duanya untuk suami beliau. Dan sebelum ini beliau telah ambil GLA Complex dan Alfalfa Complex.

Selang sebulan beliau mengadu period tak stabil. Period yang panjang sampai 15 hari. Dah 2 bulan macam tu. Jadi saya sarankan kaedah pengambilan GLA Complex yang lebih kemas dan teratur mengikut keperluan badan beliau. Saya syorkan beliau teruskan pengambilan GLA Complex, sebabnya ia mengandungi ramuan yang memang baik untuk peranakan wanita.

Alhamdulillah, selepas sebulan konsisten dengan cara saya, period beliau mula stabil (bulan 8). Beliau tambah stok GLA Complex yang kebetulan ada promo time tu.

Baca Juga: Tips Kesuburan

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Dr Hamid Arshat juga mengesyorkan pengambilan suplemen untuk kesuburan

Berjaya Hamil Dengan Suplemen Kesuburan Terbaik

Agak lama juga saya tak hubungi beliau, tup tup nak habis bulan 10 hari tu beliau hubungi saya lagi mengatakan dah pregnant pada 6 minggu. Alhamdulillah, ini berita baik buatnya dan juga saya. Pahala buat saya sebab dapat membantu beliau hamil. Gembira tak terkata.

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Sebenarnya untuk hamil anda perlu pastikan badan anda sihat. Suasana zaman sekarang dengan pencemaran, stress kerja dan lain-lain lagi menyebabkan wanita banyak hadapi masalah kesuburan. Jadi kunci kepada kesuburan adalah anda yang sihat. Period tak stabil, cysts, fibroid menggambarkan tubuh anda tidak sihat.

Jadi bagi anda yang masih tercari-cari suplemen terbaik untuk kesuburan, ayuhlah hubungi saya.

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

  1. Selamat
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli Set Kesuburan Shaklee!

Set KesuburanShaklee boleh didapati daripada saya, untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

8 thoughts on “Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge