Call nowWhatsapp

Tag Archives: zinc plus shaklee

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018

Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019. Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee. Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada […]

Keperluan dan Manfaat Zinc Plus Shaklee

zinc plus shaklee

Lama dah kot semua orang tunggu-tunggu kembalinya Zinc Complex ke pasaran Malaysia. Good news!! Z Zinc Plus akan kembali dan jualan akan mula dibuka pada Oktober 2018 nanti. Cuma namanya bukan lagi Zinc Complex, tapi namanya Zinc Plus. Ada peningkatan dari segi formula juga. Ok jom kita tengok apa kebaikan Zinc Plus ni dan kenapa […]