Call nowWhatsapp

Tag Archives: youth skincare

Kelebihan Youth Skincare Untuk Semua Jenis Kulit

kelas skincare youth jana pendapatan

Suka la sembang pasal Youth skincare ni. Bila cakap pasal Youth skincare, saya suka cakap pada semua produk sekali. Sebab saya memang gunakan kesemua mereka. Sekarang ni dah 8 bulan lebih saya gunakan Youth Shaklee ni, banyak sangat perubahan ketara. Antara perubahannya: Kulit dari berminyak, jadi kurang berminyak, hampir jadi normal Mana-mana parut, dah makin […]

Youth Skincare Bantu Saya Cantik

kulit cantik youth shaklee

Mesti semua orang tertanya-tanya kan sibuk sangat dengan Youth Skincare ni, boleh jadi cantik betul ke? Kalau dah kulit kusam giler sejak dari remaja, betul ke boleh glowing? Ha jangan tak tau, ramai giler dah dapat penangan Youth Skincare ni. Semakin hari semakin sayang gitew. Sebab apa semakin sayang? Meh kita tengok. Bagaimana Youth Skincare […]

Promosi Shaklee Untuk November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Kejap je rasanya dah sampai ke penghujung tahun. Macam biasa hari pertama setiap bulan saya akan update berkenaan promosi yang ada bagi Shaklee. Alhamdulillah pencapaian Oktober 2018 bagi grup saya semakin membanggakan. Ramai leaders efektif, dan ada yang naik rank. Saya sendiri sudah lulus Car Bonus program. Sesuatu yang saya sudah usahakan beberapa tahun, akhirnya […]

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Sebab saya pakai produk terbaru Shaklee, maka wajiblah saya pakai dulu dan bagi review sejujurnya. Review Youth Restoring Eye Treatment Masa mula diperkenalkan pada 1 Oktober 2018, saya terus beli di cawangan Shaklee Sri Rampai. Memang niat nak jadi antara pioneer pengguna krim mata ni. Mula-mula tak reti nak guna, tapi mujurlah ada dibekalkan dengan […]

Youth Restoring Eye Treatment Selesaikan 5 Masalah Mata

Bekerja lewat malam? Bayi tidak ganggu awak tidur? Tinggal bersama rakan-rakan anda? Mata kita adalah yang pertama mendedahkan keletihan, tekanan dan kurang tidur. Oleh kerana kulit di sekeliling mata kita sangat halus, berbanding dengan seluruh muka, ia juga merupakan yang pertama untuk mendedahkan garis halus dan tanda-tanda penuaan yang lain. Seram kan? Kerana kehidupan tidak […]

Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Kering

Cara atasi kulit kering dengan berkesan

Sapa sini ada masalah kulit kering? Setiap orang memiliki kulit yang berbeza-beza dan salah satunya adalah berkulit kering. Kulit kering adalah satu keadaan bilamana kulit kurang mendapat lembapan. Apabila kulit kering, bahagian wajahlah yang paling ketara berbanding di kawasan lain. Pemakaian make-up turut menjadi sangat mencabar kerana bahan solekan sukar untuk menyerap di wajah, seakan-akan […]

Youth Shaklee Bantu Atasi Kulit Kendur (Saggy)

Kita tidak perlu menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan kosmetik untuk dapat wajah yang lebih muda. Kalau tengok sapa yang ada buat rawatan plastik surgeri tu, memang menakutkan juga. Walaupun hasilnya memang gempak, tapi ish macam tak sanggup pulak nak harungi semua proses tu. Dah la bukan murah pun, beribu-ribu RM. Pengsan macam ni. Satu teknik […]

Krim Jeragat Lulus KKM Dan Berkesan

youth dan jeragat

Antara masalah kulit yang paling mencabar untuk dirawat ialah jeragat. Mujur juga saya takde masalah macam ni, tapi saya memang sering dapat customer dengan masalah jeragat. Suplemen untuk jeragat pernah saya kongsikan sebelum ini. Kali ini saya ingin kongsikan produk skincare Youth yang dapat membantu masalah jeragat. Krim jeragat atau skincare Youth ini tentulah lulus […]

Review Youth Skincare Selepas 21 Hari

Saya mula amalkan Youth Skincare lebih 21 hari yang lalu. Sebenarnya dah lama pun beli Youth ni, bulan Februari lagi. Masa tu Youth Shaklee hanya dijual kepada leaders yang hadir ke Business Leaders Conference. Walaupun saya tak hadir, saya minta rakan yang belikan untuk saya. Saya mula warded di Hospital Selayang sejak 30hb Januari 2018, […]

Sains di Sebalik Youth Skincare

Skincare Shaklee Youth bukan sembarangan produk. Bukan formulasi sendiri, bukan juga produk OEM. Tapi Youth Skincare dikatakan melalui kajian selama 8 tahun sebelum betul-betul dikeluarkan ke pasaran. Youth Skincare telah dipasarkan di pasaran antarabangsa tahun lalu dan bakal masuk ke Malaysia bulan Mac 2018 ini. Nak tahu lebih lanjut berkenaan sains disebalik Youth Skincare? Chris […]